Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
.
..Το ότι η χώρα έχει παραδοθεί, σε ανθέλληνες και προδότες, δεν χωράει καμία αμφιβολία.
Η Γερμανική καγκελαρία κυβερνάει τη χώρα, εδώ και χρόνια. Απ την εποχή του θλιβερού εκείνου Σημίτη Όμως τελευταία το κακό έχει παραγίνει.
Η προδοσία έχει πιάσει κόκκινο.
Και μεις καθόμαστε και τους κοιτάμε.
Γνωρίζετε πως σε πάρα πολλά σχολεία ανά την επικράτεια, τα Ελληνόπουλα είναι πλέον μειοψηφία;
Τραγική μειοψηφία; Μας φόρεσαν την μάσκα και μας έκλεισαν μέσα, στις καραντίνες με τον υποτιθέμενο covid μόνο και μόνο για να μπορούν να δρουν ανενόχλητοι.
Και να αλλάζουν δολοφονικά της φυσιογνωμία της χώρας.
Δημιουργούν ολόκληρες πόλεις Μουσουλμάνων σε κάθε σημείο της χώρας.
Στη Μυτιλήνη στην περιοχή Καρά-Τεπέ στο πιο κοντινό σημείο με τα παράλια της Τουρκίας, δημιούργησαν ένα τεράστιο χωριό 10-15.000 Μουσουλμάνων.
Μαζί με όλα τα άλλα όμως καταλύματα που προ-υπήρχαν οι λαθρομετανάστες εκεί θα υπερβαίνουν πλέον τις 35.000 Όταν ο γηγενής πληθυσμός του νησιού, μόλις που αγγίζει τις 85.000 κατοίκους.
Στα σύνορα της χώρας, πάνω στην Βόρεια Ελλάδα δημιουργούν παντού καταυλισμούς για τους λάθρο. Γέμισαν την Ελλάδα και στα τέσσερα σημεία της μ’αυτή τη μάστιγα.
Με στόχο την αλλαγή του πληθυσμιακού συσχετισμού Ακόμα και στην Αττική, στο καμένο Μάτι, στην Μαλακάσα στον Ωρωπό, παντού εγκαθιστούν Μουσουλμάνους. Γινόμαστε μέσα στην πατρίδα μας παρείσακτοι. Φορώντας του εξευτελισμού τη μάσκα.
Και »Μένοντας Σπίτι», για να κάνουν αυτοί τη δουλειά τους.
Ποτέ στην ιστορία του έθνους μας δεν συναντήσαμε τέτοια προδοσία. Κι αν πέρασαν καρνάβαλοι από την ηγεσία του έθνους Αυτό που ζούμε τώρα, ποτέ δεν το έζησε ξανά η χώρα κι ο λαός της..
Δεν μας επιτρέπεται άλλο η σιωπή. Για τον Θεό..
Όχι άλλη αδιαφορία.
Το βλέπετε που πάει το πράγμα.
Έτσι θα το αφήσουμε;
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.