Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
….Σύμφωνα με την στοιχειώδη λογική… Υποθέτω, πως η πρώτη πολίτης της χώρας, οφείλει να εφαρμόζει τις αρχές αυτές που ορίζει το σύνταγμα. Το οποίο και την νομιμοποιεί στη θέση αυτή. Το σύνταγμα και τις διατάξεις του, φυσικά, οφείλουν να σέβονται και όλοι οι κυβερνώντες. Οι οποίοι το καταστρατηγούν με τον χειρότερο τρόπο. Και το έχουν κάνει σφουγκαρόπανο.
Σεβασμό προς αυτό, οφείλουν και όλοι οι πολίτες. Περισσότερο όμως από όλους και για παραδειγματισμό, τον σεβασμό τον οφείλει η πρόεδρος. Σεβασμό που δεν δείχνει να είναι ορατός σε καμιά πτυχή του. Στην πρόσφατη ορκωμοσία των νέων υπουργών αρνήθηκε να ασπασθεί τον σταυρό και το ευαγγέλιο. Το ίδιο έκανε και στην Μητρόπολη όταν την υποδέχτηκε ο Αρχιεπίσκοπος. Λησμονεί άραγε, ότι το θρήσκευμα του λαού που τάχα υπηρετεί, είναι Ελληνορθόδοξο; Κι αν σέβεται τον λαό θα πρέπει να σεβαστεί και την πίστη του λαού Και τις αρχές του.. Τα ήθη και τα έθιμά του.
Εάν διαφωνεί γιατί δέχτηκε την ανάληψη των καθηκόντων της;
..Για πρώτη φορά, απαγόρευσε, στην επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος, να ακουσθεί, ο Εθνικός μας Ύμνος.
..Στην γιορτή της »Δημοκρατίας»(τα εισαγωγικά έχουν το νόημα τους) αφαίρεσε τις Ελληνικές σημαίες από παντού.
..Έβγαλε την εικόνα της Παναγίας από το γραφείο της.
..Έβγαλε τα καριοφίλια των Αγωνιστών του 21 απ το γραφείο της
..Έβγαλε την Σημαία μας, με το Εθνόσημο, από το γραφείο της.
Κι άλλα πολλά, που δεν τιμούν την πρώτη πολίτη της χώρας.
Δύο είναι οι σκέψεις. Η αυτός που την διόρισε εκτός από πολύ γκαντέμης είναι και τόσο επικίνδυνα ανόητος Κι ανθέλληνας.
΄Η είναι τόσο πονηρός και πανούργος που ήξερε τι έκανε.
Κι έστρωνε, δια του θεσμού αυτού, στην χώρα μας, τον δρόμο της παγκοσμιοποίησης Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες ενός εκ των δασκάλων του. Και δηλωμένου εχθρού της Ελληνικής φυλής. Του Χένρι Κίσσινγκερ Του 95 χρονου αυτού θιασώτη της παγκοσμιοποίησης. Του αφανισμού των 2\3 του πλανήτη. Και φανατικού μέλους στο κλάμπ της βρωμερής παρέας που ζει με το αδρενοχρώμιο. Αυτού του διεστραμμένου γεράκου, που δεν λέει ο διάολος να τον πάρει, να απαλλάξει τον πλανήτη, από ένα σκουπίδι. Είναι αυτός που το’74 παραχώρησε την μισή Κύπρο στους Τούρκους Ως υπουργός εξωτερικών τότε των Η.Π.Α.
Όπως και να έχει, οι ενέργειες αυτές της προέδρου, αρχίζουν να προκαλούν ενόχληση και έντονη δυσφορία στον λαό.
Λυπάμαι που και οι 300 της βουλής, τα βλέπουν αυτά. Μα δεν αντιδρούν Έχουν βάλει όλοι τους τον σκασμό. Βολεμένοι πάνω στα 7.000 και πλέον, που παίρνουν κάθε μήνα
Καλό θα είναι να αποφασίσει, η σεβαστή κ. πρόεδρος.. Ή να ακολουθήσει τις αρχές με τις οποίες είναι δομημένη η Ελληνική Κοινωνία, ή να ενταχθεί στον χώρο των συνταξιούχων.
Όχι, ευτυχώς για εκείνη, αυτών των συνταξιούχων που επί εποχής της, αδίκησε τόσο πολύ το Σ.τ.Ε. Με την μη αναγνώριση των δίκαιων απαιτήσεων τους από τις κυβερνητικές λεηλασίες
Μα στην κατηγορία των εκλεκτών Και με τον δίκαιο αγώνα τους ίσως και με τις αξίες τους, προνομιούχων..
  • Σ.Β  .Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.