Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Δείτε εικόνα !!! Δείτε σε ποια κοινωνία, τα αναγκάζουν να ζήσουν Αυτή η άθλια κυβερνητική παρέα. Που νομίζει ότι μασάμε το covid-χόρτο που θέλουν να μας ταϊσουν. Δείτε με απόγνωση και θυμό, τι κάνουν. Δείτε το απίστευτο. Τι σκέφτηκαν Τα παιδιά μας γαμώτο.
Το να τους πω εγκληματίες, δεν θα τους θίξω. Την έννοια της λέξης απλά θα μειώσω. Γιατί έχουν ξεπεράσει σε αθλιότητα κάθε όριο ανοχής. Άνοιξαν τάχα, τα σχολεία.. Μα άνοιξαν και τα παράθυρα των τάξεων. Για να βγει έξω ο..»ιός» Και να μπει μέσα ο.. έξω από δω. Το βλέπετε. Άνοιξαν τα παράθυρα επίτηδες, για να αρρωστήσουν, τα ανίσχυρα στο να αντιδράσουν παιδάκια. Και με την ευκαιρία, να ξανακλείσουν τα σχολεία. Και να δηλώσουν ένα ακόμα..»κύμα πανδημίας» Μας δουλεύουν τόσο προκλητικά. Τι πρέπει να γίνει πια για να το καταλάβουμε όλοι; Δείτε πόση ντροπή, επιμένει να φορτώνεται αυτή η κυβέρνηση. Γιατί; Τους αξίζει;
Ότι πιο επικίνδυνο πολιτικά, και κοινωνικά, έχει περάσει από το υπουργείο Παιδείας, στην ιστορία του έθνους μας, είναι η παρούσα πολιτική του αρχή. Τσαλαπατούν την μάθηση. Τσαλαπατούν την ιστορία του έθνους, τσαλαπατούν τις αρχές της παιδείας. Τώρα τσαλαπατούν και τα ίδια τα παιδιά. Μου λέτε αυτό που θα φθάσει πλέον; Γονείς το ανέχεστε; Αύριο στείλτε τα με πάπλωμα.
Μια τέτοια απόφαση στο να εκτεθούν τα παιδάκια έτσι, δεν λαμβάνεται από νοήμονα άνθρωπο. Και με το πιστόλι στον κρόταφο να σε υποχρεώσουν, δεν το κάνεις. Παραιτείσαι.
…Να με θυμηθείτε Σε λίγες μέρες θα κλείσουν πάλι τα σχολεία, γιατί θα έχουν κρυολογήσει όλα τα παιδάκια. Και θα μιλήσουν για νέο κύμα έξαρσης του ‘ιού».. Και του..πωπού τους τα εννιάμερα
…Εκτελούν εντολές. Γιατί τελικά, μάλλον, την ψήφο της νίκης, δεν τους την δώσατε εσείς. Μα οι έξωθεν εντολείς τους.
…Η φωτογραφία με πληροφορούν είναι από σχολείο της Θεσσαλονίκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.