Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
….Την παράταση μιας ακόμα εβδομάδας Lockdown, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Με το γνωστό εκείνο »πολλά βαρύ και όχι» ύφος του. Το πάνε γλυκά-γλυκά. Γιατί φοβούνται εξεγέρσεις. Ξέρουν πως όση βολή στον.. καναπέ να πέφτει, άμα παραφορτώσουμε, από αγανάκτηση, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.. Φαντάζεστε να έβγαιναν να έλεγαν με την μια, το σενάριο και τις εντολές που έχουν, για ανάσα τον Ιούνιο του 24, τι θα είχε γίνει : Θα είχαν φάει το ξύλο της ζωής τους. Για να μην το πω όπως το σκέπτομαι. Και με πείτε αθυρόστομο. Ναι τότε το 2024 προβλέπει το σενάριο, το τέλος του παραμυθιού. Αυτός πια δεν είναι….»ιός» Ο Γκοντζίλα είναι.
Ο δεινόσαυρος των πανδημιών. Τους ακούμε με γαϊδουρινή υπομονή. Πότε θα χαθεί όμως αυτή και θα τους πάρει ο διάολος Πολιτικούς, δημοσιογραφίσκους της tv και ιατρό-λάγνους.. Το πάνε βδομάδα- βδομάδα. γιατί τρέμουν μην ξεσπάσει η οργή του λαού. Καταστρέφουν την οικονομία. Μας πάνε με ταχύτητα στην απόλυτη φτώχεια. Γιατί μόνο όταν τον γονατίσουν τον λαό, θα μπορέσουν και να τον εξουσιάσουν Περνώντας του τα άρρωστα σχέδια που έχουν για την απόλυτη χειραγώγηση των λαών και την παγκοσμιοποίηση. Τρελοί και ανώμαλοι βρίσκονται στο τιμόνι των λαών. Ανώμαλοι και αιμοβόροι. Γι’αυτό και τρέμουν στο όνομα και μόνο του Τράμπ. Που ένα ερώτημα μόνο τους έθεσε. φυσικά με υπονοούμενα. »Πού πάνε τόσα εκατομμύρια παιδάκια που χάνονται κάθε χρόνο;» Τους ρώτησε. Και έννοείται πως τρόμαξαν. Γιατί ξέρουνε. Και του έστησαν την παγίδα. Στην οποία όμως δεν έπεσε. Εδώ είναι. Και θα το δείτε. Τους ετοιμάζει τον απόλυτο διασειρμό τους Και την φυλακή τους. Για κάποιους και την ηλεκτρική καρέκλα.
Γιατί είναι γνωστό πως πριν λίγους μήνες κατάφερε και απελευθέρωσε δεκάδες χιλιάδες παιδάκια μικρά, θαμμένα μέσα σε λαγούμια. Από αυτούς που έστησαν και το σόου με τον civid
…Κι άλλο ακόμα Lockdown λοιπόν. Μέχρι την απόλυτη καταστροφή της οικονομίας Με το ίδιο πάντα πρόσχημα. Τον »κορωνοϊό».. Τον δράκο του παραμυθιού τους. Μια εβδομάδα ακόμα λοιπόν. Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου δηλαδή. Κρατείστε το σημείωμα μου αυτό. Και θα με θυμηθείτε. Στις 17 Ιανουαρίου, θα επανέλθει ο Νικολάκης με άλλη μια εβδομάδα τόκο. στην ολική καταστροφή της χώρας.. Μέχρι το 24 έτσι έχουν σκοπό να μας πάνε. Ετοιμάζει εκλογές. Απρίλη, ή Μάη. Απλά στα υπόψιν. Και ξέρετε. Ξανά-πιστέψτε τους. Πιστέψτε τα παραμύθια της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης. Ακόμα κι από του ανεκδιήγητου Σημίτη.. Και του άλλου κλόουν Γιωργάκη..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.