Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Καθημερνά βλέπουμε στο διαδικτύου Αναρτήσεις  στο  FB  απο την Δημοτική Αρχης ενημερώσεις για έργα  που καθημερινά πραγματοποιούνται στο νησι μας .

Βλέπουμε αναρρήσεις για εργασίες ως κατι  ιδιαίτερο, σε βαθμο που  αναρωτιομαστε  αν είναι έργα   προς δημοσιοποιηση  το να μαζέψουν σκουπίδια ή να βάψουν μια αίθουσα σχολείου ;;;

Και  για να λεμε τα πραγματα οπως είναι κάποιες απο αυτές   τις ενημερώσεις   για εργα πραγματικά  είναι είδηση. Μια και  αποτελούν εργα ουσιας  ή και εργα που χρονια τα ζητά η κοινωνία .

Υπάρχουν και αυτά και δεν μπορούμε να μην τα επικροτούμε ..

Αλλα αγαπητοί φιλοι παρα πολλές απο αυτες τις αναρτήσεις σας δεν έχουν ..νόημα … μια και είναι εργασίες  ρουτίνας και καθημερινοτητας .

Εργασίες και εργα συντήρησης που δεν είναι …..  είδηση  !!!

 Ας μην ξεχνάμε οτι οι εκατοντάδες αγαπητοί συμπολίτες μας  εργαζονται στο Δήμο που προσέφεραν και προσφέρουν και οτι …. δεν θα μπορούσε να γίνει και  αλλιώς !!!

Και οτι ο Δημότης Σαλαμίνας αλλα και ο κάτοικος που εχει εξοχικο στο νησί που δίνει στον Δημο  απο το υστέρημα του  δεν θα μπορούσε παρα να ζητά ή ακόμα και να απαιτεί  να πραγματοποιούνε τα αυτονόητά …

Τα αυτονόητα λοιπόν δεν είναι είδηση…

Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε και ο κόσμος βλέπει πάντα και στο τέλος  κρίνει!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.