Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για το βαρύ πρόστιμο ύψους 312.500 ευρώ που καλείται να πληρώσει το ελληνικό δημόσιο για την κατάληψη στο ξενοδοχείο City Plaza, υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διερωτώμενος χαρακτηριστικά «αν θα πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη συμπεριφορά του ή θα το φορτώσει κι αυτό στους φορολογούμενους».

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας, αναφερόμενος στο γεγονός ότι χθες τo Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για την κατάληψη, του ξενοδοχείου City Plaza, σχολιάζει ότι πρόκειται για «μια κωμικοτραγική υπόθεση που ξεγυμνώνει την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης».

«Μια κατάληψη που έληξε στις 10 Ιουλίου 2019, μόλις δηλαδή έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «προφανώς επειδή οι «αλληλέγγυοι καταληψίες» γνώριζαν ότι η νέα Κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έπρεπε».

«Ο λογαριασμός; 312.500 ευρώ. Θα τον πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη συμπεριφορά του; Ή θα τον φορτώσει και αυτόν στους φορολογούμενους;», διερωτάται σκωπτικά καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

https://www.liberal.gr/politics/st-petsas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.