Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΟΧΙ άλλη αναμονή!

ΤΩΡΑ να παρθούν μέτρα προστασίας των Σαλαμινίων από τη πανδημία!

  • Να γίνουν μαζικά τεστ σε όλους τους κατοίκους της Σαλαμίνας και με προτεραιότητα τις ευπαθείς ομάδες και σε εργαζόμενους ειδικά σε χώρους που υπάρχει συγχρωτισμός (π.χ. FERRY BOAT ).
  • Nα  γίνει μαζικός εμβολιασμός με το αντιγριπικό  – εποχιακό εμβόλιο!
  • Να γίνουν προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού και να στελεχωθούν οι υγειονομικές δομές!
  • Να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα στα ΜΜΜ!

Η έλευση του κλιμακίου του ΕΟΔΔΥ στο νησί μας δεν πρέπει να γίνει ένα «πυροτέχνημα» από πλευράς Δημοτικής Αρχής που θα τραβήξει την προσοχή μας από τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικές δομές της πόλης μας. Δεν πρέπει να κρύψει την μη εφαρμογή όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων στα ΜΜΜ και στους χώρους υψηλού συγχρωτισμού.

«Δυστυχώς» ο κωρονοϊός δεν θα περιμένει μέχρι τις 7/12, όπως δεν περίμενε από τον Μάρτη που είναι σε εξέλιξη η πανδημία και δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία μας και με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

Γι’ αυτό και καταγγέλλουμε την στάση της Δημοτικής Αρχής που όλο αυτό το καιρό ήταν «καθησυχαστική» δηλώνοντας ότι δεν υπάρχουν κρούσματα στη Σαλαμίνα,  καθησύχαζε μαθητές-εκπαιδευτικούς-γονείς πως όλα θα πάνε καλά στη μαθητική κοινότητα και έκλεινε σε όλους τους τόνους ότι «θα κάνει ότι χρειαστεί» για να προστατευτεί ο λαός, ενώ δεν έκανε τίποτα! Αποδεικτική ήταν η στάση του Δημάρχου και αρκετών συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης όπου και καταψήφισαν, το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα, που έβαλε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Η Λαϊκή Συσπείρωση καλούσε το Δημοτικό Συμβούλιο να υιοθετήσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ενεργειών για την προστασία της υγείας του λαού της Σαλαμίνας, μεταξύ των οποίων και η εγκατάσταση μόνιμου συνεργείου του ΕΟΔΥΥ για να διεξάγει  δωρεάν τεστ σε όλους τους κατοίκους της Σαλαμίνας. Το θέμα υπερψηφίστηκε από 13 συμβούλους και καταψηφίστηκε από 10.

Η στάση της Δημοτικής Αρχής προστίθεται στις εγκληματικές ευθύνες και τις παλινωδίες της Κυβέρνησης στην διαχείριση της πανδημίας που άφησε εκτεθειμένο όλο τον λαό, δεν αξιοποίησε τις θυσίες μας και τα εφαρμοζόμενα LOCK DOWNN για να ενισχυθεί το σύστημα υγείας.

Καλούμε τον λαό της Σαλαμίνας να κάνει LOCK DOWN στην πολιτική της Κυβέρνησης και της Δημοτικής Αρχής και να διεκδικήσει ουσιαστικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό τώρα!

Περιοχή συνημμένων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.