Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Νέα τακτική υιοθετεί η κυβέρνηση και μπράβο της (!)
Τους φτωχούς τους.. παρηγορεί. Μα τους πλούσιους τους..ταϊζει. Είναι βλέπετε αυτές οι… υπερευαισθησίες που την διακατέχουν.
…Χάρη στις δικές της εσφαλμένες επιλογές με το Lockdown, εκατοντάδες χιλιάδες,μικρομεσαίες επιχειρήσεις οδηγούνται στην χρεοκοπία. Και εκείνη»ταϊζει»τον πάμπλουτο κ. Βασιλάκη ιδιοκτήτη της »Aegean»με 120.000.000 ευρώ, ως… ενίσχυση για την οικονομική καθίζηση που έπαθε η εταιρεία του. Λες και 33 ολόκληρα χρόνια, που είχε υπερκέρδη, η εταιρεία,τα μοιράζονταν με τους Έλληνες. Γιατί αυτά τα 120 εκατομμύρια, εννοείται πως ο κ. Μητσοτάκης δεν τα δίνει από τις…αποταμιεύσεις του. Λεφτά του Ελληνικού λαού είναι. Που περνάει τα πάνδεινα Και που καθημερινά με χίλιους δυο τρόπους δεινοπαθεί, για να του τα δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση δια μέσου της γνωστής σκύλας της Ευρώπης. Που χρόνια τώρα μας πίνει το αίμα. Λεφτά του Ελληνικού λαού είναι λοιπόν. Στον οποίο ουδέποτε η »Aegian» με τα δίς που έχει εισπράξει, όλα αυτά τα χρόνια του έδωσε μερίδιο. Τώρα γιατί;. Την ώρα που δεν υπάρχουν λεφτά για εντατικές, για γιατρούς, για νοσηλευτές. Για δασκάλους και σχολεία. Που οι άθλιοι έχουν καταντήσει την παιδεία μας ρημαδιό.. Όλοι τα παίρνουν. Κανάλια (πουλημένα) λοιμωξιολόγοι (της συμφοράς) κλινικάρχες, παρατρεχάμενοι, φίλοι επιχειρηματίες. Οι πάντες μασάνε από αυτή την κυβέρνηση. Μόνο ο…μακάκας λαός που την ψήφισε δεν τρώει. Περαστικά του..
Α…κύριε Βασιλάκη της »Aedean» σε καλή μεριά τα 120…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.