Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Προφανώς και η περίοδος χάριτος, άρχισε να εξαντλείται για τον »ηγεμόνα»του Πειραιά.
Και δια μέσου της »Cosco» περνάει μήνυμα στην κυβέρνηση. Ηχηρή ήταν λοιπόν και..»θορυβώδης» η σύσταση του πρώτου Δημ. Συμβούλου του Πειραιά,του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τις ως εδώ και μη παρέκει δραστηριότητες της
Κινεζικής εταιρείας Cosco, στο πρώτο λιμάνι της χώρας.
Βασικό θέμα του κ. Μαρινάκη, στο οποίο έχει απόλυτο δίκιο, η διέλευση φορτηγών, που μεταφέρουν μπάζα, από τις εργασίες ανάπτυξης, της νέας βάσης κρουαζιέρας, μέσα από τους δρόμους της πόλης.
Με την ηχηρή αυτή θέση, του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε σε ψήφισμα, μέσω του οποίου απαιτεί, την άμεση διακοπή της διέλευσης, βαρέων οχημάτων της Cosco μέσα από την πόλη.
Σχετικά με το θέμα αυτό, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε. <<- Από τους Κινέζους και την cosco καλό δεν έχουμε δει ούτε πρόκειται να δούμε.>> Και πρόσθεσε, πως παρά την παραδοχή των Κινέζων πως αυτή στον Πειραιά, είναι η καλύτερη επένδυση τους στην Ευρώπη, τόσο ο Πειραιάς, όσο και οι υπόλοιποι δήμοι που συνορεύουν με το λιμάνι, δεν έχουν δει κανένα απολύτως όφελος..
Ταυτόχρονα κάλεσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος, να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της δημόσιας υγείας στον Πειραιά.
Που σημαίνει το νέο αυτό μέτωπο με την Κινεζική εταιρεία, έναν ακόμα πονοκέφαλο, για την κυβέρνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.