Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Συνεντευξη ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
Μια ακομα συνέντευξη με εναν ιδιαίτερο καλλιτέχνη αγαπητο και ταλαντούχο που έχουμε απολαύσει και  στην Σαλαμίνα   εχουμε την χαρα να έχουμε σήμερα στο ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ  τον κ . Μακη Ψαραδελη
 Φιλε Μακη  θα μιλάμε στον ενικο μια και γνωριζόμαστε χρονια σε ευχαριστούμε για την αποδοχή της Προσκληση μας ..
Μ.Ψ   Φιλε Φιλιππε ασφαλώς αλώστε δεν ήμαστε ξένοι …  σε ευχαριστώ και εσένα και την Αγαπημένη εφημερίδα για αυτήν την πρόσκληση …
Φ.Κ  Μακη είσαι ενα άτομο που  οποίος σε γνωρίσει αμέσως σε κανει φιλο …. που λες να οφείλετε ;;;

Μ.Ψ  Ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι αν είναι έτσι τα πράγματα.

Νομίζω ότι έχει να κάνει με την ανάγκη μου να ανακαλύπτω σε σύντομο χρονικό διάστημα τα κοινά σημεία με τους συνανθρώπους μου  ώστε να μπορώ να επικοινωνώ και να πορεύομαι μαζί τους καλύτερα.

Όσο περνάει ο χρόνος (μια διαδικασία που πολύ την απολαμβάνω) προσπαθώ να μοιράζομαι  όλες τις αλήθειες μου με φίλους  και συνεργάτες αλλά και να αναζητώ τη δική τους αλήθεια βάζοντας σε μια σωστή βάση (έτσι τουλάχιστον πιστεύω) την κάθε καινούργια σχέση.

Φ.Κ  Εχεις ριζες απο τις χαμένες πατρίδες  μας Το dna λες να ειναι αυτο που η μουσική ρέει στις φλέβες των Μικρασιατών ;
Μ.Ψ   Αισθάνομαι πολύ τυχερός άνθρωπος που η ρίζα μου βαστά από κείνα τα ευλογημένα μέρη!
Η προγιαγιά μου η Χαρικλειώ που ήρθε από το Ατζανόζ της Μικράς το 1922 μου ‘πε πολλές ιστορίες που μύριζαν βρεμμένο μικρασιάτικο χώμα,που τις χρωμάτιζαν τα λογής λογής λουλούδια των πλακόστρωτων στένων στους μαχαλάδες, τις έλουζε η αρμύρα των νερών αλλά και τις σκοτείνιαζε ο καπνός και τα μαύρο αίμα.
Η Σμύρνη ήταν ένα λιμάνι κοσμοπολίτικο στο οποίο αντάμωναν όλοι οι πολιτισμοί του κόσμου οπότε οι τέχνες έβρισκαν τόπο να ανθίζουν παντού!
Φ.Κ    Ας παμε τωρα στα καλλιτεχνικά …..   η απόφαση να κάνεις επάγγελμα την μουσική  ηταν κατι που ΄΄και λογο των δυσκολίων ΄΄εκανες ποτε την σκέψη οτι δεν έπρεπε να ήταν μονόδρομος η μουσική ως επάγγελμα ;;;
Μ.Ψ  Οι χαρές που μου χει δώσει αυτή η επιλογή μου είναι τόσες πολλές και μεγάλες που αν με πας πίσω στην αρχή ώστε να διαλέξω ξανά τη διαδρομή μου  ( γνωρίζωντας τις πολλές της δυσκολίες και τις κακοτοπιές  ) θα διαλεγα τα ίδια ακριβώς μονοπάτια.
Είναι δύσκολο να βιοπορίζεσαι γενικότερα από την τέχνη αλλά συνάμα είναι και κάτι μαγικό που σε οπλίζει με τέτοια δύναμη ώστε να βρίσκεις τρόπο να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις.
Φ.Κ  Μακη ξέρεις οτι πολλες φορες ο κόσμος βλέπεις το επάγγελμα σας … ως χόμπι ….και σαν  διασκέδαση ..φυσικά δεν είναι έτσι !! Εχει πολλές δυσκολίες ;;;
Μ.Ψ   Όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες και απαιτούν αγώνα καθημερινό.
Επίσης (θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό) επιλέγουμε το επάγγελμά μας γιατί το αγαπάμε όποιο κι αν είναι αυτό.
Άρα πριν φτάσουμε στο σημείο να γίνουμε »επαγγελματίες» υπάρχει η πρώτη φλόγα που ίσως να λέγεται αγάπη.
Βέβαια σε τούτες τις παράξενες μέρες που μας έτυχαν οι άνθρωποι που υπηρετούμε τον πολιτισμό περνάμε δύσκολα και αναζητούμε πλέον κι άλλες εργασίες εκτός τέχνης!
Φ.Κ Μακη θα θέλαμε να μάθουμε τα πρωτα βήματα σου στον καλλιτεχνικο χωρο  ,τις πρώτες συνεργασίες σου ;;;Ποιοι ηταν οι ανθρώποι που σου στάθηκαν …σε βοήθησαν σε αυτήν την αρχή ;;
Μ.Ψ Τα πρώτα βήματα έγιναν στη Λέσβο στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Οπότε πριν φτάσω στο σημείο να αναφερθώ στους πολύ γνωστούς ανθρώπους που με στήριξαν θα ήθελα να αφιερώσω δυο γραμμές σε όσους μου έδωσαν βήμα στο νησί και με φιλοξένησαν στους υπέροχους χώρους τους.
Στο ξεκίνημά μου λοιπόν συνάντησα τη Βάσω Βαγιάννη στις »Βάγιες» το Δημήτρη και τη Στρατούλα Χιώτη στο » Μάρμαρο» το Χρήστο Κοντέλλη στο » Ζουμπούλι» και το Χάρη Μιχαηλίδη στο »Πανελλήνιο Καφέ».
Στο Πανελλήνιο μάλιστα συμμετείχα πολλές φορές και σε συναυλίες σπουδαίων καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στη σκηνή του!
Ο Γιώργος Νταλάρας μου άνοιξε ένα πολύ μεγάλο και φωτεινό δρόμο ερμηνεύοντας ένα τραγούδι σε δικούς μου στίχους και μουσική.Ήταν το πρώτο τραγούδι που ηχογραφήθηκε για το δίσκο μου »Στου Χρόνου Το Σεντούκι».
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με πίστεψε πολύ μου έδωσε χώρο σε συναυλίες και δισκογραφικές δουλειές ενώ με σύστησε σε πολλούς καλλιτέχνες εξαιρετικούς με σκοπό να συνεργαστώ μαζί τους.
Η Λένα Αλκαίου και η Αθηνά Τσαμαδού άνοιξαν τις πόρτες  του ΄»Ιχνους» της πρώτης καλλιτέχνικής μου στέγης στην Αθήνα .
O Octava Radio έπαιζε καθημερινά τραγούδια μου από ντέμο, ο Γιάννης Σκουλετάκης και ο Βερόνικα , ο Αρμονία στη Χαλκίδα με τη Ναταλία Σαββίδου και από Δεύτερο πρόγραμμα επίσης στήριξαν πολύ του Χρόνου το σεντούκι (ιδιαιτέρως η Δήμητρα Κόχυλα και ο Γιάννης Τζουανόπουλος) όπως και ο Θανάσης Γιώγλου ένας εξαιρετικός ερευνητής του ελληνικού τραγουδιού από τη Θεσσαλονίκη.
Ο Μιχάλης Πολυπαθέλλης και ο Κώστας Αστυρακάκης άνθρωποι του πολιτισμού στη Λέσβο αλλά και πολιτιστικά κέντρα όπως το Αναγνωστήριο της Αγιάσου, ο Σύλλογος Θερμής και η Πάραλος στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε προσπάθεια.
Συνοδοιπόροι μου σε όλο αυτό το ταξίδι  ο Γιάννης Αργυροκαστρίτης ,ο Μάριος Λέλεκας και » Τα Φώτα Απέναντι»..
Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου!
Φ.Κ    Ας μιλήσουμε για την δισκογραφία σου .Εκανες τον πρώτο σου δισκο με μοναδικούς   Καλλιτεχνες ..Για πες μας για αυτον ; και τους συμμετέχοντες ;;
Μ.Ψ   Πριν κυκλοφορήσω τον πρώτο μου δίσκο ως δημιουργός είχαν κυκλοφορήσει με » Τα Φώτα Απέναντι» ( το συγκρότημα που παίζω στη Λέσβο) τρεις δίσκοι.
Το » Ένα φύλλο ταξιδεύει» το 2011,  στην Κύπρο το »Εκει που νομίζεις πως είσαι βουνό χάνεις τα δέντρα σου » το 2012 και το »Να ζεις με το μετά ‘΄το 2014.
Επίσης το 2004 συμμετείχα ως μουσικός σε μια παραγωγή με Έλληνες και Σέρβους καλλιτέχνες.
Το 2018 κυκλοφόρησε ο δίσκος μου » Στου Χρόνου Το Σεντούκι»  με ιστορίες προσφύγων του 1922.
Είχα την τεράστια τιμή να συμμετέχουν καλλιτέχνες που ποτέ δε πίστεψα ότι θα έλεγαν δικά μου τραγούδια.( Ακόμα να σας πω την αλήθεια δυσκολεύομαι να το πιστέψω χαχαχα!)
Γιώργος Νταλάρας,Γεράσιμος Ανδρεάτος,Παντελής Θαλασσινός , Ρίτα Αντωνοπούλου, Μάκης Σεβίλογλου,Καίτη Κουλλιά,Ελένη Καρακάση και Κώστας Παρίσσης.
‘Επαιξαν επίσης σπουδαίοι μουσικοί Και ενορχήστρωσε ο Θοδωρής Κουέλλης.
=============================================================================
ΒΙΝΤΕΟ – Γιώργος Νταλάρας πρόβα με τα Φώτα Απέναντι. 19 Μαρτίου 2016. Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Συναυλία για την ημέρα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Κώστας Παρίσης, Φώτα Απέναντι, Ντάνι, Γιώργος Νταλάρας
https://youtu.be/GfVEEAn-gwE
===============================================================================
Φ.Κ   Θα θέλαμε πολυ να μαθουμε για τους σπουδαίους αυτους τραγουδιστές   Οχι ως καλλιτεχνες αλλα απλους συνάνθρωπους μας .  Οπως τον αγαπημένο μου  Γιωργο Νταλάρας τον  Παντελής Θαλασσινός, τον  Γεράσιμος Ανδρεάτος , την Λένα Αλκαίου: και τους αλλου σπουδαίους καλλιτεχνες  ..
Μ.Ψ  Είχα εξαιρετική συνεργασία με όλους τους.
Οι ταλαντούχοι και σπουδαίοι καλλιτέχνες επικεντρώνονται στην τέχνη τους ,ώστε να βγάλουν ζουμί από αυτή.
Δε τους νοιάζει το γύρω γύρω, δε τους ενδιαφέρει να σου αποδείξουν ποιοι είναι ούτε αν στέκονται πιο ψηλά από σένα.
Και βέβαια είναι ένα πολύ μεγάλο σχολείο όλο αυτό.
Εύχομαι τη δική μου τύχη να την έχουν κι άλλοι νέοι (στη δουλειά ) άνθρωποι.
Φ .Κ  Αλήθεια Μακη πως προέκυψε αυτη η συνεργασία ;
Μ.Ψ   Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν ιδέα του Κώστα Παρίσση που όταν μου ανακοίνωσε ότι θα στείλει το τραγούδι να το ακούσει ο κύριος Νταλάρας λέω μάλλον μου κάνει πλάκα.
Αφού όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι το 2016 έμπαινα επί ένα εξάμηνο κάθε πρωί  στο διαδύκτιο να το ψάξω και να το ακούσω  γιατί δε το πίστευα χαχα!
===============================================================================
ΒΙΝΤΕΟ …-  Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης 19/03/2016 : Η μουσική έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσίαση του τραγουδιού που έγραψε ο Μάκης Ψαραδέλλης από «Τα Φώτα Απέναντι». Ένα τραγούδι αν μη τι άλλο που αφορά την ιστορία του Ντάνι. «Ένα παράξενο φύλλο»
https://www.youtube.com/watch?v=ySZo8q2qp-g&feature=share
==============================================================================
Το Γεράσιμο τον βρήκα εγώ. Είχα γράψει  το τραγούδι » Ξένοι τόποι» που είπε στο δίσκο μου για τη φωνή του από το 2014 χωρίς να τον γνωρίζω.
Τη Ρίτα τη γνώριζα γιατί συμμετείχα σε μια συναυλία της στο Πανελλήνιο, όπως και τον Κώστα Παρίσση.
Την Καίτη τη γνώρισα στο στούντιο ενώ ηχογραφούσα ένα άλλο τραγουδι εγώ κι αυτή ένα με τον Θοδωρή τον Κοτονιά.
Το Σεβίλογλου δεν το ήξερα τον εκτιμούσα πολύ και τον έψαξα στο φέις μπουκ.
Την Ελένη Καρακάση μου τη σύσησε ο Γιάννης ο Αργυροκαστρίτης και η συμμετοχή του Παντελή ήταν ιδέα του Θοδωρή του Κουέλη .
Λίγο καιρό πριν είχαμε παίξει παρέα με τον Παντελή σε ένα φεστιβάλ στη Λέσβο με Τα Φώτα Απέναντι
Φ.Κ    Θα επανέλθω σε αυτον τον δίσκο αλλα και στον πρόσφατο …  θέλω να μας δωσεις τα στοιχεία του ώστε να έχουμε την χαρά να τον ακούσουμε και που τον βρίσκουμε…
Μ.Ψ  Ο δίσκος κυκλοφόρησε από τις Μωραίτης Εκδόσεις.
Τον επιμελήθηκε ο διευθυντής του εκδοτικού  Χρήστος Μωραίτης ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά αφού τα τραγούδια συνόδευε ένα βιβλίο με φωτογραφίες και μαρτυρίες προσφύγων από τη Μικρά Ασία.
Το 2019 προχωρήσαμε και σε δεύτερη έκδοση αφού εξαντλήθηκε η πρώτη υπάρχουν πολύ λίγα αντίτυπα πλέον και όποιος θέλει  μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ή να  ακούσει πλέον τα τραγούδια στο διαδύκτιο.
Δίσκος » Στου Χρόνου Το Σεντούκι»
Και το νεο  cd – Δίσκο με τον  Γεράσιμο Ανδρεάτο  τον Νίκο Πλατύραχο το Νίκος Καλλίνη,τον Αντώνη Απέργη, τον Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Βαγγέλη Κονταράτο και τον Τάσο Ζαφειρίου
Φ.Κ    Ποια τα κίνητρα να γράψεις ενα τραγούδι ;; Τι ειναι αυτο που σε εμπνέει ;
Μ.Ψ   Υπάρχουν τέσσερις λέξεις που με συγκλονίζουν και είναι για μένα πηγή έμπνευσης παντοτινή….Ρίζα ….Τόπος, Μνήμη και Μυρωδιά.
Με εμπνέει επίσης η καθημερινότητά μου, οι κουβέντες με τους συνανθρώπους μου ,οι εικόνες που ρουφούν τα μάτια μου, επίσης με εμπνέει ότι με θυμώνει και με αγριεύει ,αλλά κι οτι με γαληνεύει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο.
Φ.Κ       Ας πουμε Μακη οτι Θέλω ενα στίχο με συγκεκριμένο  θεμα  Ειναι εύκολο για σένα ;;;
Μ.Ψ  Εύκολο δε ξέρω αν είναι αλλά πολλές φορές (αν φυσικά το θέμα με αφορά) είναι εκείνη η κλωτσιά που χρειάζομαι για να μετακινηθώ προς τα μπρος αφού πολλές φορές βαλτώνω και δυσκολεύομαι να συλλάβω θέματα. Ο Ανδρεάτος ας πούμε είναι Μαραντόνα σε τέτοιες κλωτσιές και πάσες.
Έχει τον τρόπο να σου βρίσκει ωραία θέματα όταν προσωρινά η Μούσα (στο στίχο ) με εγκαταλείπει.
Κι ο Γιώργος Νταλάρας στις πάσες που έχουν να κάνουν με τη σύνθεση βρίσκει πάντα δύχτια.
Φ.Κ   Για πες μου για τις συναυλίες που εχει πραγματοποίηση εκτός Ελλαδας  πως προέκυψαν αλλα και στιγμές που σου θυμάσαι σε αυτές ;;
Μ.Ψ   Θα ξεκινήσω από τις στιγμές που θυμάμαι γιατί υπάρχει ένα γεγονός που όσο κι αν τρόμαξα τότε που το ζούσαμε τώρα γελάω και λέω »έτυχε κι αυτό ».
Το 2008 στη Γεωργία συγκεκριμένα στην Τυφλίδα ηχογραφούσαμε με το Μάριο ένα δίσκο με ελληνικά και γεωργιανά τραγούδια κι όταν θα ολοκληρώναμε τις ηχογραφήσεις θα κάναμε συναυλίες σε μέρη όπου ζούσαν Έλληνες.
Πριν καν τελειώσουμε με το πρώτο τραγούδι ξέσπασε ο πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Γεωργιανών.
Αποκλεισμένοι σε έναν άγνωστο τόπο απευθυνθήκαμε στην ελληνική πρεσβεία όπου δε μας έδωσε σημασία.
Οι πρεσβείες της Γαλλίας και της Γερμανίας έστελναν Έλληνες πίσω στην Ελλάδα και η δική μας πρεσβεία (συγκεκριμένα ένας υπάλληλος ) με πολύ διακριτικό τρόπο προσπαθούσε να μας αποσπάσει χρήματα.
Τέλος πάντων βρήκαμε μόνοι μας την άκρη και επιστρέψαμε σώοι αφού πρώτα πέσαμε σε μπλόκα σε ελέγχους όπου μας σημάδευαν οι Ρώσοι με πολύβόλα.
Ε! νομίζω τώρα ότι και να πω για άλλες στιγμές σε άλλες χώρες θα σας φανεί πολύ λίγο χαχαχαχαχα!!!!
Πάντως το διάστημα 2007 με 2012 είχαμε την τύχη να παίξουμε σε πολλά σημαντικά φεστιβάλ έθνικ μουσικής όπου γνωρίζανε σημαντικούς καλλιτέχνες από πολλά μέρη του κόσμου!
Φ.Κ   Ας μιλήσουμε για τον δισκο που αυτες τις μερες αναβράσατε με τον σπουδαιο Γερασιμο Ανδρεατο  και πως προέκυψε η συνεργασία σας ;
Μ.Ψ  Είμαι χαρούμενος πολύ που μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες κυκλοφορεί ο δίσκος μας με τίτλο » Ψυχές Γενναίες».
Συμμετέχω ως στιχουργός με έντεκα τραγούδια που έχουν μελοποιηθεί από το Γεράσιμο,το Νίκο Καλλίνη,το Νίκο Πλατύραχο,τον Αντώνη Απέργη και το Βασίλη Παπαδόπουλο.
Το ομότιτλο τραγούδι έχει οπτικοποιηθεί από το Rise Tv και παίζεται ως σήμα του σταθμού.
Πριν μια βδομάδα κυκλοφόρησε το » Επιβάτες δίχως θέση» ένα τραγούδι που γράψαμε με το Γεράσιμο και πηγαίνει πολύ καλά! 
Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με αυτούς τους δημιουργούς και βέβαια ο Γεράσιμος είναι μια φωνή που θαυμάζω και αγαπώ,ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με γνώση και άποψη που δε φοβάται να μοιραστεί όλα κείνα τα ακριβά που η ζωή του χάρισε.
Η γνωριμία μας ξεκίνησε από μια πρόταση του δήμου Λέσβου για μια συνεργασία στο Μόλυβο για τη Ρεγγάτα του 2016.
Η συνεργασία δε προχώρησε χωρίς να ευθύνεται κανείς από τους δυο μας .
Ο Γεράσιμος ως ευγενικός και ακομπλεξάριστος άνθρωπος που είναι με πήρε τηλέφωνο μετά από μια βδομάδα και μου είπε οτι δεν έγινε αυτό θα γίνει κάτι άλλο.
Και όντως όταν του πρότεινα να συμμετέχει στου χρόνου το σεντούκι δέχτηκε με χαρά και έτσι το νερό μπήκε στ’ αυλάκι!
Φ.Κ  Είχες και συνεργασία και με Τούρκους καλλιτεχνες ..Η Ιστορία μας ειναι σε συνεχή αντιπαράθεση με αυτην την χωρα    ..και μάλιστα με δραματικά αποτελέσματα για τους Έλληνες  Ως  λαος και οι καλλιτεχνες που εσυ εχεις συνεργασία… Πως βλέπουν αυτήν την κατάσταση   ;
πως  αντιμετωπίζουν   την Τουρκική επιθετική πολιτική ;;
Μ.Ψ  Έχω παίξει πολλές φορές στην Τουρκία.
Μάλιστα στην Καππαδοκία το 2010 είχα την τύχη να ζήσω μια συγκλονιστική εμπειρία με την Στέγη Πολιτισμού της Νέας Καρβάλης.
Συμμετείχα με το συνοδοιπόρο μου στα Φώτα Απέναντι Μάριο Λέλεκα σε ένα ντοκιμαντέρ που παρουσίαζε τα έθιμα των Ελλήνων της Καππαδοκίας στους φυσικούς τους τόπους.
Ας πούμε στην περιφορά του επιταφίου συμμετείχαν και οι Τούρκοι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι πρόθυμα βοηθούσαν σε κάθε δρώμενο.
Έχουμε παίξει σε Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη, έχουμε επίσης παίξει στο Αιβαλί και στα Μοσχονήσια, στην Καππαδοκία σε ένα φεστιβάλ με χιλιάδες κόσμο που πάντα μας αγκάλιαζε με αγάπη.
Στην παλιά Καρβάλη της Καππαδοκίας στα σπίτια των Ελλήνων υπάρχουν επιγραφές με τα ονόματα των ιδιοκτητών τους(γραμμένα φυσικά στα ελληνικά).Η γιαγιά μου πάντα μιλούσε με αγάπη γι αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Το ίδιο συμβαίνει και με μένα .
Κάθε φορά που πηγαίνω νοιώθω σα να ρίχνω νερό στη ρίζα μου και κείνει ανθίζει.
Τους λαούς τους ενώνουν πολλά περισσότερα από κείνα που (υποτίθεται πως) τους χωρίζουν! 
Φ.Κ Μακη σε ευχαριστούμε απο καρδιάς για αυτην την συνέντευξη και ελπίζουμε σύντομα να κάνουμε και με κάμερα και στο προτείνουμε απο τωρα …
Μ.Ψ Πριν κλείσουμε θα ήθελα να επιστρέψω για λίγο στην ερώτηση 5 και να πω ότι το Σαλαμινίων ΒΗΜΑ και οι φίλοι μου Φίλιππος Καρακώστας ,  Μάνος Κιλημάντζος  και ο Πάνος ο Καλουδάς  είναι  πάντα δίπλα μου ,σε κάθε προσπάθεια πράγμα που με συγκινεί πολύ!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και εννοείται πως όταν με το καλό τελειώσει η μάχη με τον ιό θα πάρω την κιθάρα μου να παίξω ζωντανά μπροστα στην κάμερα του Σαλαμινίων ΒΗΜΑ  τραγούδια παλιά και καινούρια .
Την αγάπη μου σε όλους σας!
Φ.Κ Φιλε Μακη  σε εκτιμούμε .και το ξέρεις . Έχουμε πολλα να κάνουμε τα έχουμε πει αλώστε και οταν καλο ελευθερωθούμε ολα θα γίνουν Σε ευχαριστούμε ..
Για το Σαλαμινιων ΒΗΜΑ  Φιλιππος Καρακωστας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.