Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Γράφει ο Πάνος Καλουδάς..
…Ένας από τους ομορφότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον επαγγελματικό μου χώρο, είναι και η φίλη μου η Πάολα. 
Μια γυναίκα, γεμάτη ενδιαφέροντα.. Γεμάτη τρυφερότητα και ψυχική ομορφιά.. 
Ένας ευγενής άνθρωπος, με εξαιρετική μόρφωση, με πρότυπη παιδεία, με ήθος και ξεχωριστό πολιτισμό. Μιλάει άπταιστα την Αγγλική.. Καθώς γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη. Και έχει ζήσει χρόνια εκεί.Μα μιλάει και άλλες ξένες γλώσσες.
…Η Πάολα Κατράντζου είναι Τηλεοπτική Παραγωγός. Από τις καλύτερες που διαθέτει ο χώρος. Μια πολύ ικανή και δραστήρια παραγωγός με σημαντικό έργο στο ενεργητικό της.Τόσο στην χώρα μας, όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής,όπου έχει αφήσει ανεξίτηλα τα δημιουργικά της ίχνη..
…Η Πάολα, να πω για όσους θυμούνται, πριν αναλάβει την θανατηφόρα της δράση η περιβόητη »17 Νοέμβρη», είχε μαζί με τον σύζυγό της την μεγάλη επιχείρηση »ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ».
Την πυρπόλησε τότε η αμφιλεγόμενη οργάνωση, μαζί με το »Μινιόν» και τους »Αφοι Λαμπρόπουλοι» Μια τεράστια και ανεξήγητη καταστροφή. Που δεν διέλυσε μόνο τις οικογένειες μα και την βιομηχανία ένδυσης της χώρας..
Η Πάολα και τότε ασχολείτο με την Τηλεόραση και τα διαφημιστικά της εταιρείας τους.. Με μεγάλη επιτυχία. Στην Ελλάδα έχει επιτυχώς συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές. Με δύσκολες απαιτήσεις..Που πάντα με την ικανότητά της είχανε θετικά αποτελέσματα.. Αυτό δε που την χαρακτηρίζει είναι η αμεσότητα η συνέπεια και η απέραντη συγκρότηση..
…Πρόκειται για έναν αξιαγάπητο άνθρωπο,με χιούμορ με ευφράδεια, με πνευματική διαύγεια και γλυκύτητα
…Στην φωτογραφία αυτή είμαστε στην Αρχαία Κόρινθο,πλάϊ στο μουσείο, στην διάρκεια γυρισμάτων ενός ντοκυμαντέρ..
Στιγμές όμορφες, ανεπανάληπτες.. Γεμάτες δράση. Και υπέροχες εμπειρίες. Γιατί όταν δουλεύοντας έχεις πλάι σου τέτοιους ανθρώπους σαν την Πάολα Κατράντζου, τότε ναι πραγματικά η δουλειά είναι μια αδιάκοπη απόλαυση..
—Πάολα αγάπη μου. Σε ευχαριστώ για όλα. Να είσαι καλά.
Και να ξέρεις πως πάντα μες την καρδιά μου έχεις τον δικό σου χώρο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.