Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Μια είδηση που μας σόκαρε η απόπειρα δολοφονίας ενος ξεχωριστού και επιφανη Σαλαμινιου και φίλου Κυριακού Μαριδακη.

Μετα απο επικοινωνία μαζι του και παρα τις δύσκολες στιγμές που έζησε και είναι ακόμα οπως μας είπε  δύσκολες  μας απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις μας …

Φ.Κ Αγαπητέ φιλε  ….Κυριακό Μαριδακη να σου ευχηθούμε πρώτα  απ ολα να ειναι κατι περαστικό και  να μην υπάρχει ξανα τέτοια  δυσάρεστη εμπειρία ..

ΚΜ Και εγώ Φίλιππε το εύχομαι ….

Φ.Κ Σας φόβισε η απόπειρα δολοφονίας που δεχτήκατε; Σκεφτήκατε να παραιτηθείτε από την θέση σας;

Κ Μ   Η αλήθεια ήταν ότι στην αρχή είχα πάθει σοκ προσπαθώντας να συνηδητοποιήσω και να συνδέσω κάποια πράγματα διότι ήταν κάτι που δεν μου είχε συμβεί ποτέ στη ζωή μου, αναφέροντας και ενημερώνοντας το περιστατικό στον προϊστάμενο μου.

Φ Κ Στην Ζωη σου είχες νιώσει ξανα  φοβο ;

Κ.Μ  Εκ φύσεως ούτε φοβάμαι ούτε λιγοψυχώ, εχω περασει στην ζωή μου πολλές μοναχικές επικίνδυνες στιγμές όταν μετα την Βοσνία στο Πολεμικο Ναυτικο 21 χρονών κατά τη διάρκεια της θητείας μου είχα πάθει ένα αντίστοιχο σοβαρο ατυχημα βλέποντας μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα ολόκληρη η ζωή μου μέσα σε εικόνες.

Φ .Κ    Σκεφτήκατε να παραιτηθείτε από την θέση σας  ;

Κ.Μ   Ουτε μια στιγμή δεν σκέφθηκα να παραιτηθώ αντιθέτως έθεσα αμέσως τον εαυτό μου στην διάθεση της βασιλικής διοίκησης να υπερασπιστώ με οποιοδήποτε κόστος το πλήρωμα μου και την βασιλική οικογένεια ακόμα και με κινδύνο της ζωής μου.

Οταν δεν υπερασπίζεσαι και δεν αγωνίζεσαι για τις αρχές και τις αξίες σου , τότε ή δεν αξίζεις εσύ ή δεν αξίζουν οσα πρεσβεύεις.  Πάντα θα αγωνίζομαι για τα πιστεύω μου και για την πίστη μου με οποιοδήποτε κόστος.

Φ.Κ Κυριακό εύχομαι  να μην υπάρχει ανάλογο περιστατικο… και σε ευχαριστώ που παρα την δύσκολες ωρες θέλησες να  κάνεις δήλωση  στο Σαλαμινιων ΒΗΜΑ

Κ.Μ Να εισαι καλα Φίλιππε και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.