Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021, ως εικονικό (virtual) γεγονός, ενώ Online εμπορικά πακέτα για εκθέτες και όσους θέλουν να συμμετάσχουν, θα κυκλοφορήσουν με δυνατότητα κράτησης από τις 16 Νοεμβρίου!

Στην ανακοίνωση της ITB Berlin, αναφέρονται τα εξής: “Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιστάσεις, η Messe Berlin αποφάσισε ότι η ITB Berlin και η ITB Berlin Convention θα πραγματοποιηθούν από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021 σε ψηφιακή μορφή ως καθαρά εμπορική έκθεση & συνέδριο B2B.

Λεπτομερείς πληροφορίες για πακέτα εκθετών, εισιτήρια για εμπορικούς επισκέπτες και ευκαιρίες χορηγίας με παγκόσμια εμβέλεια θα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της ITB, από τις 16 Νοεμβρίου. Από το 1966, η ταξιδιωτική βιομηχανία συναντιέται κάθε χρόνο τον Μάρτιο στο Βερολίνο – πολλοί από εσάς το γνωρίζετε σαν το πίσω μέρος του χεριού σας, έχουν αμέτρητες αναμνήσεις για την ετήσια «ταξική επανένωση» της τουριστικής βιομηχανίας και επωφελούνται από τις επιχειρηματικές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί εκεί.

Γι ‘αυτό τηρούμε την υπόσχεσή μας να παραμείνουμε η πρώτη σας επιλογή για επιτυχημένες συναλλαγές, νέες και καθιερωμένες επαφές, έμπνευση και αλληλεπίδραση.

Τα σχόλιά σας τους τελευταίους μήνες μας έδειξαν ότι η δικτύωση, η ανταλλαγή γνώσεων και οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, είναι πιο απαραίτητες από ποτέ. Ανυπομονούμε για μια συναρπαστική εικονική έκδοση της ITB Berlin που θα συγκεντρώσει ολόκληρη την τουριστική  βιομηχανία σε ένα (ψηφιακό) μέρος, ως συνήθως.

Τι μπορείτε να περιμένετε στην εικονική ITB Berlin 2021: Τρεις βασικές προσφορές: Περιεχόμενο, Επιχειρηματικές επαφές, Δικτύωση # Προσαρμοσμένα πακέτα ψηφιακών εκθετών και ευκαιρίες χορηγίας Μαζί, θα συνδέσουμε ψηφιακά ότι κάναμε κάθε χρόνο μέχρι τώρα: επιχειρηματικές ευκαιρίες, δικτύωση, περιεχόμενο και εσάς.

Τον επόμενο Μάρτιο και μετά. Επειδή ένα είναι σίγουρο: Θα παραμείνουμε πιστοί σε εσάς ως το κορυφαίο Travel Trade Show στον κόσμο. Ανυπομονούμε να σας δούμε στην ITB Berlin 2021″.

Πηγή: https://money-tourism.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.