Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…..  Σε μια ακόμα πολιτική συνέντευξη οπου ο Βουλευτής της Β  Πειραιά κ. Δημήτρης Μαρκόπουλο απαντά στις ερωτήσεις του Σαλαμινιου Βήματος .

…..  Απαντήσεις για την πολιτική ,την Σαλαμίνα ,αλλά και τον πολίτη Δημήτρη Μαρκόπουλο .

Συνέντευξη Φίλιππος Καρακώστας  & Αννη Μακρή

Κάμερες -Μοντάζ Μάνος Κιλημάντζος

 

Σχόλια στό : “Συνέντευξη Με Τον Βουλευτή Της Β Πειραιά Κ .Δημήτρη Μαρκόπουλο

 1. Ο κύριος Μαρκόπουλος έβγαλε γνωμάτευση ότι τα ναυπηγεία είναι νόμιμα, και εκεί πάνω χτίζει τις θεωρίες του.
  Μπορεί να μας πει ο κύριος Μαρκόπουλος πόσες εγκρίσεις έχει λάβει η προστατευόμενη ναυπηγική εταιρεία από το Υπουργείο Πολιτισμού από το 1977 μέχρι σήμερα?
  Μπορεί να μας πει ο κύριος Μαρκόπουλος γιατί κανείς Υπουργός Πολιτισμού και καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε ποτέ να νομιμοποιήσει αυτό που θεωρεί νόμιμο?
  Μπορεί να μας πει ο κύριος Μαρκόπουλος για ποια ισορροπία μιλάει? Υπάρχει ισορροπία μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας? Υπάρχει ισορροπία με δραστηριότητες που εξαφανίζουν κάθε στοιχείο ιστορικής μνήμης, όπως έλεγε η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη?
  Ο κύριος Μαρκόπουλος βάζει μπροστά τους εργαζόμενους και τις θέσεις εργασίας και εγκαλεί όσους θέλουν να τους κόψουν τη δουλειά. Πολύ συγκινητικό! Να δουλεύει και το παράνομο λατομείο του Αγγέλου κύριε Μαρκόπουλε που δίνει δουλειές και κλέβει τον πλούτο μας?
  Αναρωτήθηκε ο κύριος Μαρκόπουλος πόσες καθαρές και καλά αμειβόμενος θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν όταν αξιοποιηθεί τουριστικά η πολύπαθη αρχαιολογική περιοχή?
  Επισήμανε ο κύριος Μαρκόπουλος ότι δεν υπάρχει μαρίνα στη Σαλαμίνα. Αναρωτήθηκε όμως πόσα κότερα και πόσες θαλαμηγοί θα δένουν στις προβλήτες που τώρα δένουν σαπιοκάραβα και ναυάγια? Μπορεί να μας πει ο κύριος Μαρκόπουλος πόσα λιμενικά έργα, κτιριοδομικές κατασκευές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις έχουν νόμιμες άδειες?
  Απαντήστε κύριε Μαρκόπουλε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.