Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΠΑΝΕΠΙΣΤHΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

_____________________________________________________________________

 

 

Δελτίο Τύπου

   12ο Συνέδριο «Η Πληροφορική στην εκπαίδευση»

12th CIE2020 Conference on Informatics in Education

Διαδικτυακό συνέδριο με έδρα εργασιών το Πανεπιστήμιο Πειραιώς διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την ΕΠΥ και  υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ. στις 17-18 Οκτωβρίου 2020

Εστιάζεται στην Πληροφορική και Εκπαίδευση, αλλά και στις ΤΠΕ, την Καινοτομία και τις Διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όπως STEM, Physical Computing & Ρομποτική, κ.ά. με ύπαρξη κώδικα. Καλύπτει τόσο τις βαθμίδες της τυπικής Εκπαίδευσης -Δευτεροβάθμια (ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., Γυμνάσια), Πρωτοβάθμια, Τριτοβάθμια- όσο και τη μη τυπική Εκπαίδευση και προσκαλεί τους Πληροφορικούς, αλλά και όλες τις ειδικότητες.

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου γίνεται Διαδικτυακά, μέσω live streaming για τα άρθρα, με βάση τους συνδέσμους στο πρόγραμμα του δικτυακού τόπου.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου βρίσκεται στο  http://events.di.ionio.gr/cie/

 

Διαδικτυακό σεμινάριο «Εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεϊατρικής στην νέα εποχή»

Ο καθηγητής Ηλίας Μαγκλογιάννης,  διευθυντής στο Εργαστήριο Υπολογιστικής Βιοϊατρικής και Πρόεδρος στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς  παρουσίασε το διαδικτυακό σεμινάριο «Εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεϊατρικής στην νέα εποχή» ως μέρος του εορτασμού των ημερών IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers).

Περισσότερα στο https://events.unipi.gr/el/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.