Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς..
…Εξακολουθεί να βρέχει θάνατο, στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία. Με όλο τον Δυτικό »πολιτισμό».. Μα και τον Ανατολικό του Πούτιν, να μην βρίσκουν τα τομάρια, μια »ομπρέλα» για να προστατέψουν από την θανατηφόρα αυτή βροχή, τους άμοιρους συνανθρώπους μας.. Πολιτισμέεεε Ντροπή σου…. Όλα αυτά τα άθλια ανθρωπάκια.
Τα παρανοϊκά.. Που οι συγκυρίες τους έδωσαν μια εξουσία, εξακολουθούν να έχουν βάλει μέσα τους, τον σκασμό. Και να απολαμβάνουν την βουή της απελπισίας και του θανάτου. Τόσων και τόσων αθώων συνανθρώπων μας.. Μανάδων, παιδιών, ανήμπορων ..Φωτιά και θάνατος παντού.
Αφανίζεται εκεί κάτω,ένας ολόκληρος λαός. Με την απόλυτη αδιαφορία όλης την »προηγμένης» τρομάρα της ανθρωπότητας. Τέτοιο πια σόου αδιαφορίας. Ο Ερντογάν και εκεί κάτω, αναβιώνει ημέρες Βιετνάμ..
Και κανείς δεν τον σταματά. Περιμένουν όλοι να φάνε από την χρυσοφόρο »πίτα» που θα μείνει κάτω από τα άψυχα κορμιά των συνανθρώπων μας.. Πολιτισμέ…Ντρέπομαι που από παιδί διδάχτηκα να σε κουβαλάω
…Ένας από τους πλέον φίλους λαούς, περνάει την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του.. Και μεις ξύνουμε τα αχαμνά μας..
…Πολιτισμέ…Να σε χαιρόμαστε.. Και να σε καμαρώνουμε.. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.