Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Μια φίλη μου η Christina Ch… μου έστειλε ένα video με μια νεαρή Αρμενικής καταγωγής που με σπαραγμό ψυχής προσπαθούσε να περιγράψει το δράμα που ζει η Αρμενία αυτό τον καιρό. Με τις απανταχού »πολιτισμένες» δυνάμεις, να σιωπούν αδιάφορα. Θα πρόσθετα και ένοχα. Μια οδυνηρή περιπέτεια, ενός βασανισμένου λαού. Ενός ηρωικού λαού, που τόσα κοινά στοιχεία έχει με μας Δεν κρύβω πως η κοπέλα με συγκίνησε. Μα με γέμισε και υπερηφάνεια για τον φίλο αυτό λαό Τον ηρωικό Αρμενικό λαό..
…Βρήκε λοιπόν, πρόσφορο έδαφος ο σύγχρονος αυτός εφιάλτης που ακούει στο όνομα Ερντογάν, για να στήσει μια ακόμα πολεμική του μηχανή. Με δόλο όπως και όλες οι άλλες Ξεσήκωσε λοιπόν τους Αζέρους, ενισχύοντας τους με όπλα. Ενάντια στους φιλήσυχους Αρμένιους.Στον φίλο αυτό λαό, που τόσο κατατρεγμένος είναι. Δεν φτάνουν οι συνεχείς διωγμοί και ο αφανισμός που έχει υποστεί ο λαός αυτός. Αντί να κρύβεται από την ιστορία ο Ερντογάν, για την τεράστια σφαγή των Αρμενίων, την μοναδική στα χρονικά…Με τον πλέον προκλητικό τρόπο πάει και ξεσηκώνει το Αζερμπαϊτζάν, να διεκδικήσει,το αμφισβητούμενο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου το κατοικούν και Αρμένιοι αυτονομιστές. Μια διαμάχη που ξεκίνησε το 1988 με πολεμική σύρραξη που προσωρινά σταμάτησε το 1994 Τώρα η ένταση αυτή πυροδοτήθηκε και πάλι από τον Τούρκο ηγέτη,που μετατρέπει τους Αζέρους σε πιόνι του, υποδαυλίζοντας τη σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ για να ικανοποιήσει τα φιλόδοξα σχέδιά του,στον Νότιο Καύκασο,παριστάνοντας κι εκεί τον προστάτη των Μουσουλμανικών λαών. Έτσι ο πόλεμος έχει πλέον για τα καλά ξεσπάσει. Με τους ήρωες Αρμένιους να τα δίνουν όλα.Δείχνοντας για μία ακόμα φορά τη λεβεντιά και τον ηρωισμό που τους χαρακτηρίζει. Στη μάχη έχουν μπει όλες οι δυνάμεις της χώρας. Και οι 44.000 στρατιωτικοί, αξιωματικοί και οπλίτες Και οι 210.000 έφεδροι Σε έναν αγώνα χωρίς τέλος. Απέναντι στις ορδές των βαρβάρων. Κυρίως απέναντι στη σιωπή των ισχυρών δυνάμεων του κόσμου, που θα μπορούσαν και με ένα τους μοναχά νεύμα, να σταματήσουν την αιματοχυσία. Των παιδιών αυτών που πολεμούν για την ελευθερία και την αξιοπρέπειά τους. Φρίκη.. Πραγματική φρίκη… Κι αυτή η Γερμανίδα πόρνη, η τσούλα αυτή του κερατά, ενισχύει με όποιον τρόπο μπορεί, την ύαινα της Τουρκίας, να τα βάζει με λύσσα κατά των γειτονικών του χωρών.. Και να δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα, όπως κάνει και σε μας. Η πολιτική ηγεσία της Αρμενίας όμως, δεν είναι κότες όπως η δική μας. Με λεβεντιά και τόλμη αντιμετωπίζει τον εισβολέα εχθρό της. Και δίνει μαθήματα, σε όλη όλη την (απαθή στο δράμα της) ανθρωπότητα.
Αρμένιοι της Ελλάδας.. Σηκώστε ψηλά το δεξί σας χέρι, με τη γροθιά σφιγμένη. Και ενισχύστε ηθικά τα αδέλφια σας που με ηρωισμό πολεμούν αυτή τη στιγμή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Όλοι μαζί.Και μεις οι Έλληνες πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα των αδελφών μας Αρμενίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.