Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Δυστυχώς αυτήν την εικόνα αντικρίσαμε πάλι σήμερα το πρωί στο σχολείο μας 😥….θα θέλαμε εδώ να πούμε ότι ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ και έχουν ΔΟΘΕΙ στην αστυνομία πρόσωπα και άτομα και θα κινηθούμε ανάλογος…. οι ηλικίες τους βέβαια ελαφρυντικό δεν τους δίνουν γτ ο βανδαλισμός μόνο αστείο δεν μπορεί να είναι ….. δυστυχώς η παιδεία και ο πολιτισμός μας ακόμη δεν έχει έρθει στο σημείο να σέβεται τον χώρο που τα παιδιά μας εξοπλίζονται με γνώσεις ,των κόπο των γονιών και του διδακτικου προσωπικού που προσπαθεί καθημερινά να κάνει όλο το περιβάλλον αυτό όσο πιο ευχάριστο και ήρεμο γίνεται 😓 έχουμε επικοινωνήσει με το συνεργείο του Δήμου για την άμεση αποκατάσταση.
*Στο μήνυμα λοιπόν ότι δεν θα σταματήσει ποτέ…. ευχόμαστε να μην σταματήσει ποτέ να έχει στόχους να προσπαθεί για το καλύτερο στη ζωή του και όχι να βανδαλιζει αυτήν …όλο αυτό δεν έχει κάποια ικανοποίηση η κάτι να προσφέρει σε κανέναν …..
ΠΗΓΗ FB
Σ.Β  Αυτα το ακόμα έχουν δρομολόγηση την πορεία τους σε ομάδες στα εξαρχία ..και την ευθύνη ΑΝ ειναι σε μικρή; ηλικία ειναι των γονέων τους αλλα και της πολιτείας ..
Ελπιζουμε να βρεθουν και να εισπράξουν το αντίτιμο των άθλιων πράξεων τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.