Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο απολογισμός της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε φορτηγό πλοίο με ελληνική σημαία στην Αραβική Θάλασσα. Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής νεκρός είναι ο 55χρονος Έλληνας β’ μηχανικός και τραυματίας ο 26χρονος Έλληνας γ΄μηχανικός.

Νεκρός Έλληνας ναυτικός από την πυρκαγιά στο φορτηγό πλοίο στην Αραβική Θάλασσα

Υπενθυμίζεται ότι σήμανε συναγερμός τα ξημερώματα στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε φορτηγό πλοίο με ελληνική σημαία στην Αραβική Θάλασσα.

Πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για το πλοίο «ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», το οποίο ξεκίνησε άφορτο από τo Αμπού Ντάμπι και κατευθυνόταν στο Port Elizabeth στη Νότια Αφρική. Στο πλοίο επιβαίνουν δεκαοκτώ άτομα πλήρωμα, εκ των οποίων πέντε Έλληνες.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:00 περίπου τα ξημερώματα και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενημερώθηκε περίπου στις 06:00, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια και οι συνθήκες εκδήλωσής της, καθώς και οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν.

https://dytikesmaties.gr/ne

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.