Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

 Σίγουρα όλοι οι δημότες παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, στο να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για τις οποίες και την ψήφισαν οι δημότες.

Γράφει ο κ. Δήμαρχος στον προσωπικό του ιστότοπο του fb οπου και συνηθίζει να ενημερώνει .» Η εικόνα της Σαλαμίνας αλλάζει..Το νησί γίνεται θέμα στα Μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης…» Επειδή όμως υπάρχουν και τα ΝΤΟΠΙΑ  μέσα, και τα χιλιάδες μάτια των δημοτών, αναρωτιόμαστε μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα για οποιαδήποτε θριαμβολογία;

Είναι τεράστια τα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας δεκαετίες τώρα.

Μεγάλα, πραγματικά μεγάλα προβλήματα πολλα δεν προκύπτει πότε να λυθούν …

Με μια πλακόστρωση έξω από κάποια σχολεία, ή σε μια προκυμαία  και άλλες πολλές μικρές παρεμβάσεις ,   δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα για αλλαγή σελίδας δεν αλλάζει η εικόνα μας  ..

Δεν αναιρώ τίποτα Χειροκροτώ τις προσπάθειες όπως και όλοι οι καλοπροαίρετοι δημότες Όμως ακόμα είμαστε στις προσπάθειες και στα μικρής κλίμακας έργα.

Σημαντικά έργα δεν έχουν γίνει  ; Γι αυτό ας μην υψώνουμε από τώρα τους τόνους …

Ακόμα  προχθες Έγραψα για τις  Πέμπτες  των λαικων αγορων …

παραμένουν μια πολύ αρνητική σελίδα για την Δημοτική Αρχή.

Δεν είναι εικόνα αυτό το βομβαρδισμένο τοπίο που αφήνει πίσω της η λαϊκή Με την απόλυτη αδράνεια της δημοτικής Αρχής.

Μια βόλτα στην γύρω περιοχή,την επομένη ή την μεθεπομένη μέχρι και την επόμενη Πεμπτη   θα δώσει την εικόνα που σκιαγραφώ.

Και πολλά πολλά ακόμα θέματα που δεν τα αναφέρω ολοι τα ξέρουμε και το κακό ειναι οτι όταν βρεθούν και επισκέπτες δεν είναι τυφλοί ..τα βλέπουν !

 Επαναλαμβάνω Δεν αμφισβητώ τον αγώνα και τις προθέσεις  χειροκροτώ και τον στηρίζω τα πάντα που έχουν θετική εικόνα για το νησί μου ..

Όμως πολύ νωρίς ακόμα γα τέτοιες θριαμβικές αναρτήσεις..

… Η Σαλαμίνα έχει πολύ δρόμο , θα χρειαστούν πολλά χρόνια και  πολλές αλλαγές …  κυρίως  στο δύσκολο κομματι της αλλαγής νοοτροπιών φορέων και κατοίκων

Ας είμαστε ρεαλιστές ..

Η Σαλαμίνα είναι πανέμορφη αυτό είναι δεδομένο ….. σε φύση με μοναδική  Ιστορία και αξιοθέατα αλλά και πολιτισμό …

Αλλαγή χρειαζόσαστε στην πολίτικη διαχείριση αλλά και στις κακές νοοτροπίες που οι τοπικοί πολιτικοί έχουν και που με την αδιαφορία και αδυναμία τους   έχουν δημιουργήσει  πολλά θέματα ακόμα και στην νοοτροπία αρκετών  κατοίκων ..

———————————————————————————————

Η ανάρτηση του Δημαρχου κ Γιωργου Παναγοπουλου  στο προσωπικό προφίλ στο fb

Η εικόνα της Σαλαμίνας αλλάζει. Το νησί μας γίνεται θέμα στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και ακούγονται πλέον μόνο καλά λόγια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.