Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μας προσκαλεί σε ένα ακόμα υπέροχο συναυλιακό καλοκαίρι! Από τις 15 Ιουλίου, η Τεχνόπολη ανάβει τα φώτα της χαρακτηριστικής της σκηνής και, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, γίνεται και πάλι το σημείο των μουσικών μας συναντήσεων, μέσα από 50 μαγικές βραδιές που έρχονται για να γεμίσουν με ήχους , χρώματα και αναμνήσεις το φετινό, αρκετά ιδιαίτερο συναυλιακό καλοκαίρι.

Στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής του δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη του πολιτισμού και μετά την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση που είχε το ανοιχτό call διάθεσης της Τεχνόπολης –ανάμεσα σε άλλους εμβληματικούς χώρους της πόλης– για τη διοργάνωση συναυλιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, η Τεχνόπολη φέρνει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που τα έχει όλα: αγαπημένους καλλιτέχνες, ονόματα- έκπληξη, νέα σχήματα, απρόσμενες συμπράξεις, σύγχρονους ήχους, unplugged sessions, νοσταλγικές βραδιές, αφιερώματα, από ποπ μέχρι τζαζ κι από χιπ-χοπ μέχρι λαϊκό…

Παράλληλα, με πρώτιστη μέριμνα την προστασία της δημόσιας υγείας, ο χώρος εξελίσσεται, αλλάζει και διαμορφώνεται σύμφωνα με όλες τις επίσημες οδηγίες και τους ισχύοντες κανονισμούς. Έτσι, φέτος για πρώτη φορά, θα παρακολουθήσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις, με φόντο τις πιο χαρακτηριστικές κόκκινες καμινάδες της πόλης και με απρόσκοπτη θέα προς τη σκηνή και όλα τα υπέροχα που θα συμβούν εκεί πάνω!

Αλλά και όσες και όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολης, θα έχουν την ευκαιρία, για πρώτη φορά φέτος, να παρακολουθήσουν τις συναυλίες απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω live streaming!

Κλείσε θέση σε ένα ακόμα υπέροχο συναυλιακό καλοκαίρι!

#ΜουσικήΤεχνόπολη
#HDikiSouTexnopoli

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του.
Την ημέρα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν ταμεία.
Τα εισιτήρια αγοράζονται ως μονά, group των 2 και group των 4 (οδηγίες αγοράς στο πλάνο). Παρακαλούμε για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της συναυλίας, οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση.

Η χρήση μη ιατρικης μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της συναυλίας.

https://www.viva.gr/tickets/f

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.