Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Το πάνε καλά το παραμύθι.. Ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές των εμπνευστών του. Των αρρωστημένων αυτών »εγκεφάλων», που θέλουν να εξουσιάσουν την ανθρωπότητα Αυτών των τόσο επικίνδυνων εγκληματιών, της »νέας τάξης» και των Σιωνιστικών παράκεντρων, που χορτασμένοι πια από τα τρισεκατομμύρια τους, παίζουν με τις ζωές όλων μας. με τον πιο αδίστακτο τρόπο που θα μπορούσε να φανταστεί κι ο πιο αρρωστημένος νους. Χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, για να πετύχουν τον σκοπό τους.
Βέβαια χωρίς την συνεργασία των εκλεγμένων (δυστυχώς) ηγετών των κρατών, τίποτα δεν θα μπορούσαν να πετύχουν. Συνεργασία..; Μα γιατί ; Μεγάλο το θέμα. Και δεν είναι της στιγμής αυτής, η ανάλυσή του.
…Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της συνεργασίας και του ζήλου που έδειξαν αρκετές κυβερνήσεις, εφαρμόστηκε εκτός από την θηριώδη τρομοκρατία, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και την κατακρεούργηση κάθε ίχνους αξιοπρέπειας με τις μάσκες και η σχετική ενημέρωση των πολιτών. Έτσι σήμερα, καταμεσήμερο, στην είσοδο κάτω,στο ισόγειο της ΕΡΤ στο Ράδιο-μέγαρο της Αγίας Παρασκευής μάζεψαν το προσωπικό για να του κάνουν ενημέρωση για τους κινδύνους του..»κορονοϊού» Όπου ακούστηκαν ένα σωρό ψεύδη και ανοησίες. Με μια σχετικά επιστημονικοφανή διάλεξη. Ο κόσμος που κουράστηκε πια από το χοντροκομμένο παραμύθι, κοιτούσε την κίνηση, έξω από την τζαμαρία, το ρολόϊ του κι ότι άλλο θα μπορούσε να του μειώσει τον εκνευρισμό. Δυστυχώς, οι κίνδυνοι από οποιαδήποτε απειλούμενη πανδημία, είναι απειροελάχιστοι, μπροστά στους κινδύνους της αρρωστημένης ανθρώπινης φαντασίας
…Από τον Νοέμβρη του 1974 υπηρετώ αυτόν τον ναό του Πολιτισμού και της Ενημέρωσης. Έζησα και δοκιμασίες. Μα οι υπέροχες στιγμές ήταν αμέτρητες. Τέτοια κατάντια δεν την περίμενα. Θλίβομαι.Πραγματικά θλίβομαι και πονάω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.