Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Αεριαλ γιογκα..Είναι μία από τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της σωματικής προπόνησης και των πρακτικών ευεξίας και σας καλεί να… αιωρηθείτε.
Τι είναι όμως αεριαλ γιόγκα;
Εναέρια yoga είναι ένα είδος άσκησης που συνδυάζει τις γνωστές στάσεις της yoga με την ενδυνάμωση του σώματος που προσφέρει η αιώρηση.
Σίγουρα, το να έχετε μια εξοικείωση με την κλασική yoga θα σας βοηθήσει να συνηθίσετε γρηγορότερα σε αυτό το είδος άσκησης, καθώς και το να έχετε ήδη μια σχετικά καλή φυσική κατάσταση.
Αυτό δεν αποκλείει και όσους θέλουν να το δοκιμάσουν για πρώτη φορά καθώς υπάρχει πάντα και μαθήματα αρχαρίων.
Ποια είναι τα οφέλη της εναέριας yoga;
-Μυϊκή ενδυνάμωση
-Ιδιαίτερη ενδυνάμωση της κοιλιακής χώρας, χάρη στην συνεχή χρήση του κέντρου βάρους για την ισορροπία στον αέρα, και στους ώμους και τα χέρια, χάρη στις έλξεις που καλείστε να κάνετε
-Σωστή στάση και ευθυγράμμιση ολόκληρου του σώματος
-Αποσυμπίεση των σπονδύλων και των σφιχτών αρθρώσεων και πλήρης διάταση της σπονδυλικής στήλης – ανακούφιση μυοσκελετικών πόνων
-Οξυγόνωση του εγκεφάλου και την ξεκούραση της καρδιάς σε ανάποδη στάση.
Οι ασκήσεις εκτελούνται χωρίς παπούτσια και (προφανώς) χωρίς γεμάτα στομάχια. Αν κουραστείτε ή αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε μια συγκεκριμένη άσκηση, απλώς λαμβάνετε μια ουδέτερη στάση ξεκούρασης στην οποία νιώθετε άνετα, μέχρι να μπορέσετε να συνεχίσετε εκ νέου.
Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να εξοικειωθεί με την απόσταση από το έδαφος και κάθε άσκηση θα σας κάνει να νιώθετε κάθε σημείο του σώματος σας και έντονη αίσθηση ελευθερίας..

Μαργιάννα  Καρακώστα Δασκάλα  Αεριαλ γιόγκα

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ -Χαριλάου Τρικούπη 103 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ- 694 227 4036

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.