Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΑΣ
…Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Ας είναι καλά το Facebook που μας το θυμίζει. Και η Σπυριδούλα που μου το έστειλε. Η αγαπημένη μου φίλη Που δίνει 24 ώρες το 24-τετράωρο, τον δικό της επίπονο αγώνα. Με τον λαβωμένο της άγγελο, να ταρακουνάει με 50 Ρίχτερ.δόνηση τις καρδιές όλου του κόσμου Πριν ένα χρόνο έγραφα αυτό το σημείωμα (που είναι κατω από τις φωτογραφίες) για τον υπουργό κ. Κικίλια. Το διάβασαν οι συνεργάτες του όπως έμαθα. Και του το περάσαν μαζί με άλλα, στο γραφείο του. Ακολούθησαν τηλεφωνικές παρεμβάσεις τόσο δικές μου, όσο και της μητέρας Της Σπυριδούλας. Όμως.. Φωνή Βοώντος εν τη ερήμω Απάντηση καμία από τον καλά βολεμένο στην δερμάτινη πολυθρόνα του υπουργό.
…Μα φίλε Βασίλη αιώνια αυτή η βόλεψη δεν είναι. Και το ξέρεις. Επιλογή να μην θέλεις να δεις την πονεμένη αυτή μάνα. Που δεν θα σου μιλούσε για το δικό της παιδί μονάχα. Μα για όλα αυτά τα παιδιά του 99,9\% αναπηρία. Και θα σου μιλούσε με προτάσεις με σκέψεις που πηγάζουν από την πονεμένη της εμπειρία. Και με εύκολες, από πλευράς πολιτείας παρεμβάσεις. Για όλα αυτά τα παιδιά αυτά, που είναι Και παιδιά της. Και παιδιά μας. Παιδιά όλων μας
…Βασίλη μου. Σεβαστέ μου υπουργέ Η σιωπή είναι ενοχή. Το γνωρίζεις
Σου ταιριάζει άραγε μια τέτοια ενοχή;;; Εσύ το ξέρεις
Διαβάστε το κείμενο να δείτε τι έγραφα πριν ένα χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.