Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Ήταν μια από τις βραδιές αυτές, που με τόσο μεράκι, γνώση, ευγένεια και αγάπη, προσφέρει ο Δημήτρης Θεοφίλου στο κοινό του.
…Με έναν Κώστα Βενετσάνο,αστείρευτο, γεμάτο κέφι όπως πάντα και ζωντάνια. Γεμάτο πάθος και προσφορά γι’αυτό που κάνει. Μια πραγματικά ακούραστη »μηχανή»τέχνης. Που χαρίζει τον πολιτισμό της τόσο γενναιόδωρα. Με τον Βενετσάνο είμαστε φίλοι, έχω αυτή την τιμή δηλαδή, αρκετές δεκαετίες. Ε..αυτή την περίοδο στον »Μαγεμένο Αυλό» τον είδα πραγματικά να τα δίνει όλα. Τον χάρηκα και του το είπα. Τι ήταν αυτό. Τι όμορφο »ταξίδι».Το χαρήκαμε όλοι..Ήμασταν μεγάλη παρέα. Ήταν μαζί μας ο γνωστός συνθέτης κι αγαπημένος μου φίλος και συνεργάτης ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής του οποίου ο Κώστας είπε και τρια από τα 800 του τραγούδια (Τον »Αλέξη» »Στις 16 Μάη μήνα» »Το καλοκαίρι» που το πρώτο-τραγούδησε ο Τόνυ Πινέλι)
Μαζί μας ο επίσης αγαπημένος μου επιχειρηματίας Νότης Χριστοδούλου, ο φίλος κι αδελφός μου, ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος η παλιά καλή μου συνάδελφος στην ΕΡΤ κι αγαπημένη μου, η Έφη Σαμαρά, η ιέρεια του τραγουδιού και φίλη μου Ελένη Ροδά, Το αηδόνι μου η Ειρήνη Χατζέλη που ξέρει πόσο την αγαπώ, ο τραγουδιστής Κώστας Παπαδόπουλος κι άλλοι.. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά.Με έναν όπως πάντα φιλόξενο Θεοφίλου κι έναν αεικίνητο κι απέραντα μελωδικό Κώστα Βενετσάνο. Που μαζί με τον ταλαντούχο Νίκο Πλάτανο δώσανε ρεσιτάλ. Γιατί απλά όσες μάσκες και αν θέλουν να φορέσουν στον Έλληνα, με όση βία, τρόμο και αγριάδα κι αν τον πνίξουν, αυτός δεν μασάει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.