Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Κλιμάκιο της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Πειραιά ήλθε στην Περιοχή των Παλουκιων για αυτοψία όπου υπάρχει το σοβαρό πρόβλημα σε μαντρί από ψύλλους ..

Η Υγειονομική υπηρεσία πλήρως εξαρτημάτων προστασία έκανε αυτοψία στην υπεροχή και μάλιστα και στην πηγή του προβλήματος το μαντρί .

Σε ερώτηση μας μετά την αυτοψία στους υπαλλήλους της υπηρεσίας ΑΝ διαπιστώσανε πρόβλημα …χαμογέλασαν κουνώντας το κεφάλι και μας είπαν … σοβαρότατο μια και έχουν επεκταθεί σε δεκάδες μέτρα στην περιοχή .

Κακή Εντύπωση τους έκανε το οτι ο κύριος ο οποίος εχει και το μαντρί δεν εχει αντιληφθεί το πρόβλημα στην προσπάθεια τους μάλιστα να τον ενημερωσουν του έδειξαν τους ψύλλους που ειχε επάνω του !!!

Επίσης μου ανέφεραν οτι θα πράξουν τα δέοντα και οτι θα έλθουν και σε επικοινωνία και με τον Δήμο μια και πρέπει με την σειρά του να παρέμβει και αυτός ….

Σε επίσκεψη μας στο Δημο ενημερώσαμε για την κατάσταση ..

Δεν ξέρω ΑΝ το έλαβαν σοβαρά υπόψιν τους οτι  μέσα στο καλοκαίρι υπάρχει μια υγειονομική βόμβα ;;;;

Θα φανεί από τις ενέργειες που πρέπει άμεσα να κάνουν …

Απαραίτητη και η ενημέρωση από τον Δημο στους κάτοικους της περιοχής για τα μέτρα προστασία που πρέπει να λάβουν και το τι προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν …

Την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαλαμινας κ Νικος Αρσενης με συνεργείο ψέκασε τους δρόμους της περιοχής ..

Κάτι που θα επαναληφθεί απο οτι μας δήλωσε σημερα αλλες 3 φορές εκτόςτων ενεργειών  του υγειονομικού του Πειραιά ..

Εμεις θα επιμένουμε και θα επανέλθουμε στο θέμα αλλα και για το οικιακά  μαντρια που υπάρχουν εντος αστικής περιοχής  ΄΄που απαγορεύεται΄΄  για το λόγο οτι επιφέρουν σοβαρά προβλήματα  …

Το κακό ειναι οτι πολλοι νομοι ειναι απλος στα χαρτιά και ψάχνουν υπεύθυνου να ενεργοποιηθούν…

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.