Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Γιορτή της Δημοκρατίας !!!! Ω τι χαρά.!!! Λάμψη δημοκρατίας
…Κι αναρωτιέμαι ο ταπεινός..Ποιας αλήθεια Δημοκρατίας;;;
Αυτής που συστήθηκε από μια ομάδα υπόπτων με αδιαφανείς ικανότητες; Από μια παρέα όπου κυρίαρχη είναι η διαχρονική δολιότητα; Από κάποιους που με τις ψευτιές τους καταφέρνουν και χειραγωγούν την ψήφο και δι αυτής την εμπιστοσύνη των πολιτών; Της δημοκρατίας αυτής, που στην πλειοψηφία τους οι ταγοί χρησιμοποιούν το θεσμό δι’ ίδιον όφελος; Αφήνοντας πίσω τους την ηχώ της ανικανότητας τους; Μαζευτήκατε να εορτάσετε τι; Τη διαχρονική λεηλασία αυτής της άμοιρης χώρας; Τη φτώχεια που της φορτώσατε Την κατάντια που της φυτέψατε; Την »δημοκρατία» (σας) που έκοψε μισθούς και συντάξεις; Που επέβαλε στη χώρα μνημόνια; Που έδιωξε τα παιδιά μας στο εξωτερικό,μετανάστες; Που έκλεισε επιχειρήσεις; Που προκάλεσε αφαίμαξη σε κάθε τι το προσοδοφόρο; Που φτωχοποίησε τον λαό;
Την κομμένη στα μέτρα σας »δημοκρατία» (σας) εορτάσατε αναίσθητοι;
Όταν χάρη σε σας ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ζει από τα συσσίτια των Δήμων. Από την ισχνή έως ντροπιαστική, ενίσχυση της πρόνοιας. Ή ακόμα κι από τα σκουπίδια; Πήγατε »κύριοι» να εορτάσετε την δημοκρατία αυτή που σαν τα μούτρα σας την χτίσατε; Αφήνοντας τον λαό να σέρνεται στις μυριάδες δυσκολίες της καθημερινότητας του;.
…Τη στιγμή που πύρινη λαίλαπα καίει τα δάση της απροστάτευτης χώρας μας.; Όταν οι Τούρκοι διεκδικούν σημεία της πατρίδας μας. Όταν ο στόλος των ισχυρών δυνάμεων βρίσκεται στην Κρήτη και στο δοκιμαζόμενο Καστελόριζο.Και διαπλέει το Αιγαίο; Όταν εκτός τα Ίμια (του Σημίτη που τον είχατε εκεί και τον καμαρώνατε) έχει στους διεθνείς χάρτες γκριζαριστεί και το Καστελόριζο.Όταν γεμίσατε την χώρα λαθρομετανάστες που βρίζουν, βιάζουν, καίνε τα σύμβολα μας και κλέβουν..Όταν σκορπίσατε εσείς τόσα δεινά στον τόπο;
Πήγατε να εορτάσετε την δημοκρατία αυτή που καταπατάει τις αρχές και το σύνταγμα της χώρας; Έ όχι. Να την χαίρεστε αυτή σας την »δημοκρατία» Και έτσι επιδεικτικά να την εορτάζετε Με τα πανάκριβα μοντελάκια σας »κυρίες» μου.Που είναι αποκτημένα από τις στερήσεις του λαού. Τι να πω; Λυπάμαι; Έχει κάποιο νόημα;. Όχι δεν σας λυπάμαι. Λυπάμαι τον λαό αυτό για το σύνδρομο που τον κατέχει. Να σας ξέρει. Και να επιμένει να σας ψηφίζει. Παρά τα όσα δεινά του έχετε επιφέρει.
…Τέλος μια από τις φωτογραφίες που βάζω έχει το δικό της νόημα Το ότι σαλάτα χωρίς μαϊντανό δεν γίνεται..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.