Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ (ΛΑΤΙΝΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ. ΔΡΟΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Με την εγγραφή μου στον Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020:
Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετέχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου. Ακόμα δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ/ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ:
1) Κατά την παραλαβή του προσωπικού μου αθλητικού πακέτου από τη γραμματεία:
1α) Θα παραδώσω συμπληρωμένο υπεύθυνα και με αληθή στοιχεία (συμπληρωμένο μέχρι 2 ημέρες πριν την εκκίνηση) το «Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
(το αρχείο θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf )
(σε περίπτωση που έστω και ένα πεδίο έχει απαντηθεί με ΝΑΙ, απαγορεύεται η συμμετοχή του ατόμου στην εκδήλωση και θα πρέπει να απομακρυνθεί από αυτή)
Εάν ταξιδέψω με τα λεωφορεία της διοργάνωσης, θα πρέπει να παραδώσω το έντυπο πριν την επιβίβαση
μου στο λεωφορείο.
1β) Δέχομαι να μου γίνει προληπτική θερμομέτρηση από τη διοργάνωση. Εάν ταξιδέψω με τα λεωφορεία της διοργάνωσης, θα μου γίνει πριν την επιβίβαση στο λεωφορείο προληπτική θερμομέτρηση.
2) Συμφωνώ να τηρώ τις αποστάσεις ασφαλείας και να συμμορφώνομαι με τις υποδείξεις τις διοργάνωσης.
3) Θα συμβάλω στη βοήθεια τήρησης των μέτρων και σε περίπτωση συνωστισμού θα απομακρύνομαι από το σημείο.
4) Θα τηρώ τους προσωπικούς κανόνες υγιεινής και επιπλέον θα απολυμαίνω/πλένω συχνά τα χέρια μου.
5) Στην εκκίνηση του αγώνα θα συμμορφωθώ με τις υποδείξεις της διοργάνωσης ώστε να δημιουργηθούν γραμμές των 8 ατόμων (απόσταση μεταξύ των ατόμων 1,5 μέτρο) και με μεσοδιάστημα από την επόμενη γραμμή 1,5 μέτρου. [Η εκκίνηση θα δοθεί σε κύματα με διαφορετικό σύνθημα – υπόδειξη για την κάθε γραμμή. (οι δρομείς στις γραμμές θα τοποθετηθούν κατά την προσέλευσή τους με σειρά προτεραιότητας) Συνιστάται σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς να φορούν προστατευτική μάσκα μέχρι την εκκίνησή τους, δηλαδή μέχρι και να λάβουν θέση στις ειδικές ενδείξεις σταθερής θέσης. Για την απόρριψη των μασκών θα υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων σε ενδεδειγμένα σημεία].
6) Σε περίπτωση που θέλω να παραδώσω προσωπικά αντικείμενα τα οποία θα παραλάβω μετά τον τερματισμό μου (και μόνο), αυτά θα ψεκάζονται με απολυμαντικό και θα τοποθετούνται σε πλαστική σακούλα με τον αριθμό συμμετοχής μου από τον υπεύθυνο. [Θερμή παράκληση: να αποφεύγονται τα ογκώδη αντικείμενα, ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία].
7) Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ακολουθώ τις συστάσεις για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη απόσταση από τους συναδέλφους δρομείς και θα προσαρμόζομαι στις εξής οδηγίες:
7α) Το τρέξιμο των δρομέων δίπλα-δίπλα είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται απόσταση ασφαλείας μεταξύ των δρομέων 1,5μ.
7β) Το τρέξιμο των δρομέων σε κλιμακωτό σχηματισμό (ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω δεξιά ή αριστερά) είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται νοητή πλαϊνή απόσταση μεταξύ των δρομέων 1,5μ.
7γ) Το τρέξιμο των δρομέων σε ομάδες με αποστάσεις μεταξύ των μικρότερες από αυτές που αναφέρονται παραπάνω θα πρέπει να αποφεύγεται.
7δ) Η τμηματική εκκίνηση των δρομέων, όπως έχει ήδη περιγραφεί, αποτρέπει το συνωστισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα.
7ε) Οι δρομείς θα πρέπει να τρέχουν φορώντας φανέλα, την οποία σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να αφαιρούν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον τερματισμό μέχρι και την παραλαβή της τσάντας με τα ρούχα τους.
8) Στα χωριά στάσεις-σταθμούς ο χρόνος ξεκούρασής μου θα περιοριστεί στο ελάχιστο ώστε να υπάρχει ροή του κόσμου για να αποφεύγεται ο συνωστισμός (εκτός από τα χωριά: Δαφνιώτισσα, Σόπι, Λατζόι, Πλάτανος όπου και θα γίνουν μεγαλύτερες στάσεις και θα χρειαστεί προσοχή ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός).
9) Κατά την άφιξή μου σε ένα σταθμό, παραλαμβάνω από τον πάγκο τροφοδοσίας ότι χρειάζομαι (σεβόμενος πάντα τους συναθλητές μου που βρίσκονται πίσω από εμένα) και απομακρύνομαι από αυτόν. Εάν θέλω να ξεκουραστώ θα πάω σε κάποιο σημείο με σκιά μακρυά από τον πάγκο.
10) Σε περίπτωση αδιαθεσίας μου ή υπερβολικής κόπωσης, παραμένω στο σταθμό και έρχομαι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του σταθμού. Παραμένω στο σταθμό έως ότου περάσει όλη η πομπή και να με παραλάβει το βαν που θα με μεταφέρει στον τερματισμό. Εάν χρίζω βοήθειας ιατρού, επικοινωνώ και πάλι με τον υπεύθυνο του σταθμού ώστε να ειδοποιήσει τον αρμόδιο.
11) Κατά τον τερματισμό μου, θα περάσω απευθείας στο χώρο των βραβεύσεων, όπου με σειρά προτεραιότητας και πάντα τηρώντας τα παραπάνω μέτρα, θα γίνει σύντομα η βράβευσή μου, θα περάσω από τον πάγκο τροφοδοσίας να παραλάβω το γεύμα μου και θα αποχωρίσω από τον εσωτερικό χώρο της πλατείας. [Μπορείτε να αναπαυτείτε είτε στους περιμετρικούς χώρους της πλατείας, είτε στα επίπεδα πρασίνου δίπλα από τον χώρο των βραβεύσεων, αλλά και να κάνετε μια βόλτα στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση, εάν έχετε προγραμματίσει να αποχωρήσετε με τα λεωφορεία της διοργάνωσης, δεν θα πρέπει να χάσετε την αίσθηση του χρόνου].
12) Τέλος, οι δρομείς παραλαμβάνουν την ειδική τσάντα με το ρουχισμό που παρέδωσαν κατά την άφιξή τους από τον ειδικό χώρο, αφού απολυμάνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό διάλυμα που θα τους παρέχεται.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ 2020: 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
OPENING CEREMONY OF ROUTE OF OLYMPIC TRUCE 2020: 29 AUGUST 2020
Τελετή έναρξης Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020 στην Αρχαία Ήλιδα (παλαιό μουσείο – ξύλινο θέατρο) με συναυλία, δράσεις και δρώμενα.
Οι Δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους το οποίο αποτελείται από:
-Τον αριθμό συμμετοχής
-Το αναμνηστικό t-shirt της διοργάνωσης
-Ειδικό βραχιόλι συμμετοχής (σε περίπτωση χρήσης των βαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, λόγω κούρασης ή τραυματισμού, το οποίο βραχιόλι θα αφαιρείται και στο τέλος θα απονέμεται στον δρομέα αναμνηστικό μετάλλιο, χωρίς αρίθμηση)

ΔΡΟΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ 2020: 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020
ROUTE OF OLYMPIC TRUCE 2020: 30 AUGUST 2020

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 5.45 το πρωί έξω από το παλαιό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ήλιδας (σύνδεσμος με χάρτη: https://goo.gl/maps/giejQV3TAtA2 ) (δίπλα από το ξύλινο θέατρο όπου θα γίνει και η τελετή έναρξης).
Υπάρχει αρκετός χώρος για να παρκάρουν όσοι έρθουν με όχημα Ι.Χ.
(Δείτε καλά το σημείο διότι αρκετοί μπερδεύονται και πάνε στο νέο μουσείο).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης το αργότερο στις 05:30. Όσοι δρομείς δεν έχουν παραλάβει τον προσωπικό τους αθλητικό εξοπλισμό την προηγούμενη μέρα, θα πρέπει να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την Εκκίνηση.

Στο χώρο της Εκκίνησης θα γίνει η παράδοση των προσωπικών σας αντικειμένων (εφόσον το επιθυμείτε)τα οποία και θα μπορείτε να παραλάβετε μετά τον Τερματισμό σας στην Αρχαία Ολυμπία.

(Επίσης έχετε υπόψιν σας ότι σε περίπτωση που εγκαταλείψετε πολύ νωρίς και μεταφερθείτε στην Αρχαία Ολυμπία νωρίτερα μπορεί το όχημα με τα προσωπικά σας αντικείμενα να μην έχει φτάσει ακόμη).

Σταθμοί ανεφοδιασμού θα υπάρχουν σε κάθε χωριό, ανά 3 – 5 χλμ. της διαδρομής με νερά, χυμούς, μπανάνες, μπισκότα και κάποια φιλέματα από τους κατοίκους των χωριών.

Σας υπενθυμίζουμε την ανάγκη της συχνής ενυδάτωσης!

Θα βραβευτούν με μοναδικό αριθμημένο μετάλλιο όσοι ολοκληρώσουν όλη τη διαδρομή ενώ όποιος παραλείψει έστω και κάποιο μικρό τμήμα της θα πάρει αναμνηστικό μετάλλιο, χωρίς αρίθμηση.

Μετά τον τερματισμό (~15:40 – 17:00) και το πέρας της ειδικής τελετής λήξης και απονομής των αναμνηστικών επάθλων και επαίνων και το μικρό γεύμα, θα ξεκινήσουν τα λεωφορεία μεταφοράς των συμμετεχόντων από την Αρχαία Ολυμπία στην Αρχαία Ήλιδα για την παραλαβή των προσωπικών οχημάτων των δρομέων αλλά και τα λεωφορεία για Πάτρα, Κόρινθο, Αθήνα (περίπου ~18.00).

Υπενθυμίζουμε πως η πορεία αυτή ΔΕΝ έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες κινούνται σχεδόν μαζί, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ειδικά τις αποστάσεις ασφαλείας.

Παρακάτω στη φόρμα θα βρείτε και τον πίνακα με τα χωριά σταθμούς της διαδρομής, τις αποστάσεις και τους χρόνους. Στα περισσότερα χωριά – σταθμούς δεν θα γίνει μεγάλη στάση (παρά μόνο σε αυτά που αναφέραμε ανωτέρω όπου και θα γίνει και μικρή ανασυγκρότηση), εάν κάποιος δρομέας δεν μπορεί να κρατήσει τον ρυθμό ή δεν μπορεί να συνεχίσει, θα μεταφέρεται με όχημα της διοργάνωσης στον Τερματισμό.

Τέλος, στη διαδρομή θα υπάρχει όχημα προπομπός που θα ορίζει τον ρυθμό αλλά θα έχει οριστεί και δρομέας προπομπός, τα οποία και ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ σε καμία περίπτωση ΚΑΙ για λόγους ασφαλείας!

Στο τέλος της «πομπής» θα βρίσκονται τα βανάκια τα οποία αν δεν τηρήσετε τους χρόνους άφιξης στα χωριά θα σας αφαιρούν τα βραχιολάκια και θα σας μεταφέρουν στον τερματισμό (με αποτέλεσμα να χάσετε το αριθμημένο μετάλλιο και να πάρετε το αναμνηστικό χωρίς αρίθμηση, αν έχετε καλύψει τουλάχιστον τα 2/3 της διαδρομής).

Σε κάθε περίπτωση μικρές προμήθειες θα υπάρχουν και σε οχήματα της διοργάνωσης σε όλη τη διάρκεια του Δρόμου, αν αισθανθείτε την άμεση ανάγκη για κάτι.

Ο Δρόμος θα καλύπτεται ιατρικά από γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συμβουλές:
Μπορείτε να έχετε ένα μικρό σακίδιο πλάτης μαζί σας για:
– Έξτρα Σνακ
– Καπέλο (απαραίτητο)
– Αντηλιακό (απαραίτητο)
– Αδιάβροχο

Περισσότερες πληροφορίες για την πορεία αλλά και πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Μονοπατιού της Εκεχειρίας (http://routeoftruce.com/), στην ενότητα «Δρόμος» , υποενότητα «Διαδρομή».
Μπορείτε να βρείτε τη διαδρομή στις περισσότερες εφαρμογές με διαδρομές αλλά και να κατεβάσετε τη δική μας εφαρμογή για το Μονοπάτι δωρεάν.

Για Android:
https://goo.gl/LtaF9u
Για iphone:
https://goo.gl/64mwG4

Περιμένουμε να σας δούμε από κοντά και να απολαύσουμε όλοι μαζί τη μοναδικότητα του Μονοπατιού της Εκεχειρίας και τη μεταφορά του μηνύματος της Εκεχειρίας.

Υ.Γ. Παρακαλούμε διπλο-ελέγξτε ότι τα στοιχεία της Εγγραφής σας είναι σωστά, ειδικά στο κομμάτι των μετακινήσεων.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου *

Το «Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα» θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf Η παρακάτω εικόνα-αφίσα περιέχει τα στοιχεία που εξετάζει το Δελτίο το οποίο θα πρέπει να προσκομίσετε στην Οργανωτική Επιτροπή. (Σε κάθε περίπτωση, η φόρμα θα υπάρχει και στη γραμματεία, αλλά θα παρακαλούσαμε να την έχετε έτοιμη από πριν ώστε να γλιτώσουμε χρόνο και κυριότερο να αποφύγουμε τον συνωστισμό. Σας ευχαριστούμε.
Μπορείς να ολοκληρώσεις έναν Μαραθώνιο σε λιγότερο από 5:00 ώρες/Can you complete a Marathon in under 5:00 hours? *
ΝΑΙ / YES
ΟΧΙ / NO
Όνομα / First Name *

Επώνυμο / Last Name *

Πατρώνυμο / Father’s Name *

Εθνικότητα / Nationality *

Φύλο / Gender *
Γυναίκα / Female
Άνδρας / Male
Άλλο:
Ημερομηνία Γέννησης / Date of Birth *
Ημερομηνία
Μέγεθος T-shirt/ T-shirt Size *
XS
S
M
L
XL
XXL
Τηλέφωνο / Phone number *

Τόπος διαμονής μόνιμης κατοικίας / Place of Residence *

Σύλλογος Δρομέων, Σώμα Ασφαλείας (και για απόστρατους) / Runner’s Club, Armed Forces (inc. retired individuals)

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ (ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΚΟΡΙΝΘΟ, ΠΑΤΡΑ) ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ / RUNNERS TRANSPORTATION (FROM ATHENS, CORINTH, PATRAS) ΒΥ MEANS OF THE BUSES PROVIDED BY THE ORGANIZATION
Προκειμένου να γίνει έγκυρη η κατοχύρωση της θέσης σας σε κάποιο από τα λεωφορεία της διοργάνωσης (μόνο για τα λεωφορεία από και προς ΑΘΗΝΑ, ΚΟΡΙΝΘΟ, ΠΑΤΡΑ, ΟΧΙ για τις μετακινήσεις εντός του Νομού) θα πρέπει να προβείτε σε κατάθεση του ποσού των 10 Ευρώ στον λογαριασμό της Συμπολιτείας Ολυμπίας ως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ.
Το παραπάνω γίνεται ώστε να αποφευχθούν ακυρώσεις οι οποίες όχι μόνο κοστίζουν στη διοργάνωση αλλά στερούν και την συμμετοχή κάποιου άλλου στο θεσμό.
Το παραπάνω ΔΕΝ είναι κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση, η συμμετοχή στον Δρόμο Εκεχειρία ήταν, είναι και θα είναι δωρεάν προς όλους!Λογαριασμός Τραπέζης:
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα δικαιούχου: ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Αρ. λογαριασμού: 5066-078044-151
IBAN: GR89 0172 0660 0050 6607 8044 151
BIC/SWIFT: PIRBGRAA
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ – ΟΙΚ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Για παράδειγμα αν το όνομά σας είναι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ η αιτιολογία της κατάθεσης θα είναι:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΟΙΚ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Σε περίπτωση ακύρωσης η οικονομική ενίσχυση δεν επιστρέφεται, παρόλα αυτά θα πρέπει να ενημερώσετε. Δρομείς οι οποίοι δεν ενημέρωσαν έγκαιρα, στον επόμενο Δρόμο Εκεχειρίας θα θεωρηθούν επιλαχόντες και θα πάνε τελευταίοι στη σειρά προτεραιότητας για τα λεωφορεία αλλά και για τις συμμετοχές στον Δρόμο.

In order to secure your seat on a bus of the organization (only applicable for the buses from/to ATHENS, CORINTH, PATRAS, NOT for the transportation from Finish line to Ilida after the end of the event), a deposit of 10 euros in the account of Federation of Olympia as FINANCIAL AID is mandatory.
The above procedure is to avoid cancellations that result to extra costs to the organization and may also deprive someone else’s participation in the event.
The above amount is not a participation cost for the Route. Participation to the Route of Truce was, is and will always be free of charge to everyone!

Bank Account:
Piraeus Bank
Beneficiary name: ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Account number: 5066-078044-151
IBAN: GR89 0172 0660 0050 6607 8044 151
BIC/SWIFT: PIRBGRAA
ETIOLOGY: LAST NAME FIRST NAME – FINANCIAL AID

For example if your name is PAPADOPOULOU MARIA the remittance information should be:
PAPADOPOULOU MARIA – FINANCIAL AID

In case of cancellation the financial aid is non-refundable, however you will need to inform us. Participants who do not inform in time will be considered runners-up in the next Route of Truce and will be the last in the order of priority for buses and for future events.

Σε περίπτωση που είχατε κατωχυρώσει θέση σε κάποιο λεωφορείο της διοργάνωσης στον δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020 που αναβλήθηκε τον Μάρτιο, δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε ξανά οικονομική ενίσχυση, κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΜΩΣ να συμπληρώσετε με ποιο από τα νέα δρομολόγια θα μετακινηθείτε. / In case you have secured a seat on a bus for the Route of Olympic Truce 2020 event which was postponed in March, you will not need to pay financial aid again, but it is MANDATORY to fill in once more the below transportation form (should you intent to travel by the buses provided by the organizers).
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ / TRANSFER *
Θα μεταβώ στην Εκκίνηση με δικό μου μέσο και η διοργάνωση θα με επιστρέψει στην εκκίνηση (Αρχ.Ήλιδα) μετά τον Τερματισμό για να παραλάβω το όχημα μου. I will come to the Start with my own vehicle and the bus of the organization will return me there after the closing ceremony.
Θα με φέρουν στην Εκκίνηση δικοί μου και θα με παραλάβουν από τον τερματισμό (Αρχαία Ολυμπία). Δε θα κάνω χρήση κανενός λεωφορείου της διοργάνωσης. / I will arrange the transportation to the Start as well as the Finish by my own means. I will not use any buses provided by the organization.
Θα κάνω όλες τις μετακινήσεις μου με λεωφορείο της διοργάνωσης (από Αθήνα, Κόρινθο, Πάτρα) και θα μείνω Αρκούδι-Γλύφα / I will use for all transfers the buses provided by the organization (from Athens, Corinth, Patras) and I will stay in a hotel in Arkoudi-Glyfa
Θα μεταβώ στην εκκίνηση με το λεωφορείο που θα περάσει από Ολυμπία, Πύργο, Αμαλιάδα και θα με γυρίσει μετά τον τερματισμό και τις απονομές στο ίδιο σημείο.
Μεταφορά με λεωφορείο της Διοργάνωσης για Αρκούδι / Γλύφα / Transfer with organization’s bus to Arkoudi / Glyfa
1) Θα μετακινηθώ με το λεωφορείο της διοργάνωσης ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ (8:00 από Αθήνα) και θα διαμείνω Αρκούδι/Γλύφα. Για την τελετή έναρξης το Σάββατο θα μετακινηθώ με το λεωφορείο της διοργάνωσης. Για την μετάβασή μου στον χώρο της εκκίνησης την ΚΥΡΙΑΚΗ θα μετακινηθώ με το λεωφορείο της διοργάνωσης. / I will travel with organization’s bus on Saturday morning (8:00 am from Athens) and stay in Arkoudi / Glyfa. For the opening ceremony on Saturday, I will take the bus to the Opening Ceremony. For my transfer to the start line on Sunday I will also use the bus of the organization.
2) Θα μετακινηθώ με το λεωφορείο της διοργάνωσης ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (15:00 από Αθήνα) και θα διαμείνω Αρκούδι/Γλύφα. Το λεωφορείο θα πάει πρώτα στην Ήλιδα για την τελετή έναρξης και μετά στο Αρκούδι. Για τη μετάβασή μου στο χώρο της εκκίνησης την ΚΥΡΙΑΚΗ θα μετακινηθώ με το λεωφορείο της διοργάνωσης. / I will travel by bus on Saturday midday (15:00 from Athens) and stay in Arkoudi / Glyfa. The bus will go first to Ilida for the opening ceremony and then to Arkoudi/Glyfa. For my transfer to the Start on Sunday I will also use the bus of the organization.
3) Θα μετακινηθώ με το λεωφορείο της διοργάνωσης ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (14:00 από Αθήνα) και θα διαμείνω Αρκούδι/Γλύφα. Για την τελετή έναρξης το Σάββατο θα μετακινηθώ με το λεωφορείο της διοργάνωσης. Για την μετάβασή μου στον χώρο της εκκίνησης την ΚΥΡΙΑΚΗ θα μετακινηθώ με το λεωφορείο της διοργάνωσης. / I will travel with organization’s bus on FRIDAY ΝΟΟΝ (14:00 pm from Athens) and stay in Arkoudi / Glyfa. For the opening ceremony on Saturday, I will take the bus to the Opening Ceremony. For my transfer to the start line on Sunday I will also use the bus of the organization.
Παρακαλούμε επιλέξτε την περιοχή και την ώρα επιβίβασης (Μόνο όσοι κάνετε χρήση των λεωφορείων από Αθήνα, Κόρινθο, Πάτρα προς Αρκούδι/Γλύφα) / Please choose the boarding area and time (Only for those that will use the buses from Athens, Corinth, Patras to Arkoudi/Glyfa)
1α) Αθήνα (Σύνταγμα) – Σάββατο ΠΡΩΙ 08:00 / Athens (Syntagma) – Saturday MORNING 08:00
1β) Κόρινθος (Ισθμός ΚΤΕΛ) – Σάββατο ΠΡΩΙ 09:15 / Corinth (Isthmus bus stop) – Saturday MORNING 09:15
1γ) Πάτρα (κόμβο Γλαύκου) – Σάββατο ΠΡΩΙ 10:45 / Patras (Glafkos junction) – Saturday MORNING 10:45
2α) Αθήνα (Σύνταγμα)- Σάββατο ΜΕΣΗΜΕΡΙ 15:00 / Athens (Syntagma) – Saturday NOON 15:00
2β) Κόρινθος (Ισθμός ΚΤΕΛ) – Σάββατο ΜΕΣΗΜΕΡΙ 16:15 / Corinth (Isthmus bus stop) – Saturday ΝΟΟΝ 16:15
2γ) Πάτρα (κόμβο Γλαύκου) – Σάββατο ΜΕΣΗΜΕΡΙ 17:45 / Patras (Glafkos junction) – Saturday ΝΟΟΝ 17:45
3α) Αθήνα (Σύνταγμα)- Παρασκευή ΜΕΣΗΜΕΡΙ 14:00 / Athens (Syntagma) – Friday NOON 14:00
3β) Κόρινθος (Ισθμός ΚΤΕΛ) – Παρασκευή ΜΕΣΗΜΕΡΙ 15:15 / Corinth (Isthmus bus stop) – Friday ΝΟΟΝ 15:15
3γ) Πάτρα (κόμβο Γλαύκου) – Παρασκευή ΜΕΣΗΜΕΡΙ 16:45 / Patras (Glafkos junction) – Friday ΝΟΟΝ 16:45
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ του πρωινού λεωφορείου που θα περάσει από Ολυμπία/Πύργο/Αμαλιάδα. / TRANSFER ONLY FOR THOSE who will use the morning bus passing through Olympia/Pyrgos/Amaliada.
Παρακαλώ επιλέξτε το σημείο επιβίβασης ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ του πρωινού λεωφορείου που θα περάσει από Ολυμπία/Πύργο/Αμαλιάδα ώστε να σας μεταφέρει στην εκκίνηση και μετά τις απονομές θα σας γυρίσει στο ίδιο σημείο. / Please choose the boarding area ONLY FOR THOSE that will use the buses passing through Olympia/Pyrgos/Amaliada to transfer you to the Start and return you to the same boarding point after the Awards Ceremony.
4:20 Ολυμπία – πλατεία παλαιού Δημαρχείου / 4:20 Olympia – Old City Hall square
4:35 Πύργος – Εθνική οδός, διασταύρωση Αγίου Γεωργίου / 4:35 Pyrgos – Highway, Junction of Aghios Georgios
4:38 Πύργος – Υψηλάντου και Πατρών (κοντά στις γραμμές) / 4:38 Pyrgos (center) – Ipsilantou & Patron (near railway tracks)
4:50 Αμαλιάδα – κεντρική είσοδο Αμαλιάδας, διασταύρωση με Κουρούτα / 4:50 Amaliada – main entrance of the city, Junction with Kourouta
5:00 Αμαλιάδα – σταθμός ΚΤΕΛ Αμαλιάδας / 5:00 Amaliada KTEL bus station
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ: ΑΡΚΟΥΔΙ / ΓΛΥΦΑ
Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία θα πραγματοποιηθούν από εσάς. Η διοργάνωση σας παρέχει λίστα με ειδικές τιμές από ξενοδοχεία της περιοχής συγκεκριμένα για τους Δρομείς του Δρόμου Εκεχειρίας.
Καλό είναι οι κρατήσεις να γίνουν παράλληλα με την εγγραφή σας στον Δρόμο Εκεχειρίας.
(Θα σας αποσταλεί κατάλογος με τα διαθέσιμα ξενοδοχεία με ειδικές τιμές για τη διοργάνωση)
Η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη στη συμφωνία που κάνει ο κάθε δρομέας με το ξενοδοχείο, απλά σας παρέχει λίστα με κάποιες καλύτερες τιμές. Εσείς κανονίζετε τις λεπτομέρειες του τι παροχές μπορεί να υπάρχουν και τι θα συμβεί σε περίπτωση ακύρωσης.Hotel bookings are arranged by yourself. The organization will provide you with a Hotel list at preferential prices for the participants of the Route of Truce. It is better if you make the reservation at the same time with your registration to the Route of Truce. The organization does not have any responsibility for the agreement that each participant makes with the hotel. You arrange the details of what benefits may be available and what happens in case of cancellation.

Διαμονή (Συμπληρώνουν μόνο όσοι μετακινηθούν με τα λεωφορεία της διοργάνωσης από Αθήνα, Κόρινθο, Πάτρα) / Αccomodation (Check only if you make use of the buses from Athens, Corinth, Patras)
Αρκούδι / Arkoudi
Γλύφα / Glyfa
Κατανοώ τη δυσκολία της διαδρομής αυτής (ότι είναι 49,8 χιλιόμετρα ημιορεινής διαδρομής με θετική υψομετρική διαφορά 789μ.) καθώς και ότι δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και θα πρέπει να ακολουθώ τον ρυθμό της πορείας και το χρόνο των στάσεων που έχει οριστεί από τους διοργανωτές (Σε κάθε χωριό θα γίνεται μικρή στάση και ανασυγκρότηση. Αν κάποιος δε μπορεί να κρατήσει το ρυθμό ή δε μπορεί να συνεχίσει, θα μεταφέρεται με όχημα της διοργάνωσης στον Τερματισμό. Μπορείτε να δείτε τις στάσεις/χρόνους/αποστάσεις στον παρακάτω πίνακα). Σε ουδεμία περίπτωση δε θα προσπεράσω το άτομο προπομπό που έχει οριστεί από τη διοργάνωση αλλά ούτε και το όχημα προπομπό, οι οποίοι δίνουν τον ρυθμό της πορείας. / I understand the difficulty of this route (it is 49.8 kilometers of a semi-mountainous trail with a positive elevation of 789m) as well as its non-racing nature and I have to follow the pace of the course and the time of the stops set by the organizers (in each village there will be a small stop and reformation. If someone cannot keep pace or cannot continue, he will be transported by car to the Finish. You can see the stops / times / distances in the table below). I will by no means overtake the 1st honoured person who has been appointed from the organization, or the vehicle, who sets the pace. *

Εικόνα χωρίς λεζάντα

Ναι αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία και δηλώνω υπεύθυνα πως είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω και θα τηρήσω όλες τις οδηγίες που ορίζονται από την διοργάνωση. / Yes I understand the difficulty and I responsibly declare that I am able to cope and abide all the instructions set by the organization.
Υπεύθυνη Δήλωση / Statutory Declaration *
Αποδέχομαι τα παραπάνω / Ι accept the above waiver
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε πριν την υποβολή της Εγγραφής να κάνετε έναν τελικό έλεγχο ότι τα στοιχεία που συμπληρώσετε είναι σωστά. / At this point we would like to ask you to make a final check before submitting your registration.
Τσεκάρουμε καλά:
1) Στοιχεία επικοινωνίας (email και κινητό τηλέφωνο)
2) Τρόπο μετακίνησης (να είναι και συνδυαστικά σωστά. Δηλαδή να μην έχει επιλέξει κάποιος μετακίνηση με πρωινό λεωφορείο αλλά στην αναλυτική επιλογή του σημείου και ώρας επιβίβασης να έχει επιλέξει μεσημεριανή ώρα)Please check:
1) Contact details (email and mobile phone)
2) Transportation pick up points (to be filled in correctly, that is, not to choose to travel by the morning bus but in the detailed selection of the place and time of boarding to select an afternoon pickup time)

Ένα αντίγραφο των απαντήσεών σας θα σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που παρείχατε.

Υποβολή

Υποβολή

Μην υποβάλετε ποτέ κωδικούς πρόσβασης μέσω των Φορμών Google
https://docs.google.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.