Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Στο πρόσφατο  Δημοτικό Συμβούλιο του Δημου Σαλαμινας μεταξύ των Θεμάτων που έφερε ο Πρόεδρος κ. Λαμπρος Καπαραλιωτης  μετα απο αίτημα του Δημοτικου Συμβουλου κ. Β.  Αλαισκα  ηταν και για μια επιστολή ανυπόγραφη προς τα καταστήματα.

Με ερώτημα ποιος την εξέδωσε και θεωρώντας την  ως απειλητική με τον τρόπο που εδόθη σε κάποια καταστήματα αλλα και με τον τρόπο που  ενημερωνει    ..

Τελικά Πολυ συζήτηση για το τίποτα … και χαμένος χρόνος… στο Δ.Σ του Δήμου Σαλαμινας …

Και το αναφέρω  γιατί ΑΝ ο Εμπορικός Σύλλογος έπραττε το αυτονόητο  με μια άμεση ανακοίνωση μετά τον σάλο που έφερε ..και είναι αδύνατον να μην το έμαθαν …  η Ανώνυμη επιστολή και αναλαμβανε  την ευθύνη για αυτήν  και ένα συγνώμη για την Παράλειψη – λάθος  της ανυπόγραφης επιστολής δεν θα υπήρξε καμιά συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ..

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Ο.  Ραπαντζικου  επίσημα  αποδέχθηκε χθες μετά απο πάνω απο  μήνα  οτι ήταν εκείνη που με εντολή όπως είπε του Δ.Σ του Συλλόγου έστειλε την επιστολή …

Αποφεύγοντας όμως να πει …ΝΑΙ ήταν μια παραλειψει  ήταν ένα Λάθος   το ότι δόθηκε  χωρίς τα στοιχειά του Εμπορικού Συλλογου  και με αυτόν τον τρόπο..

Κάτι που Αντιθέτως  παραδέχθηκε όταν έλαβε τον λόγο και ΜΠΡΑΒΟ του ο Γ.Γ του Εμπορικού Συλλογου κ. Δ.  Μπουραντας  οτι πράγματι ήταν  λάθος τους .

Η επιστολή που ενημέρωνε τα καταστήματα για κάτι τόσο σημαντικό  ασφαλώς και έπρεπε να σταλεί από το Σύλλογο και πολύ καλά έπραξαν  και είναι μέσα στις αρμοδιότητες τους ….

Το να παραδέχεσαι όμως το λάθος σου κάτι που είναι μέσα στην ζωή μας  είναι ενδειξη προτερήματος ….όπως απευθυνομενος στην κ.Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανος  Δερτουζος ανέφερε … επιβραβεύοντας ταυτόχρονα  τον  Γ.Γ του Εμπορικου  κ. Δ  Μπουραντα που ουσιαστικά έληξε το θέμα  με δυο λέξεις  που ανέφερε …ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ  .. ..

Τελος καλο ολα καλα …  τα παθήματα  είναι μαθήματα   ακόμα και σε αυτούς που  θεωρούν τον εαυτό τους  αλάνθαστο …

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.