Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Για μια φορά ακόμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκπλήσσει. Με μια ενέργεια που τον τιμάει. Και διαψεύδει »εικόνες» που τον κυνηγούν Χθες βράδυ δόθηκε στην δημοσιότητα η είδηση πως επέστρεψε αυτούσια, την κρατική χορηγία που πήρε για τα Μέσα Ενημέρωσης που έχει. Και που συνεργάστηκαν με την »επιστημονική» επιτροπή στην »ενημέρωση» του κοινού για τον Covit 19. Νωρίτερα όμως είχα δημοσιεύσει, με σχόλιο μου τα λεφτά που κατατέθηκαν από το υπουργείο, στον λογαριασμό τον δικό του Και του Αλαφούζου. Με την άποψη μου περί της λάθος κυβερνητικής αυτής πρωτοβουλίας..
..Με την κίνηση του όμως αυτή, ο πρόεδρος, την επιστροφή δηλαδή του κρατικού »λαδώματος» δείχνει ένα άλλο ήθος και μια καθαρά Πειραιώτικη μαγκιά. Την οποία και οφείλω να εξάρω. Παίρνοντας πίσω την αρνητική κρίση του σχόλιου μου. Επιστρέφει λοιπόν τα λεφτά που του έδωσαν.Υπέρ των οικογενειών των ανέργων δημοσιογράφων. Και δείχνει με την επιλογή του αυτή, ένα μεγαλείο ψυχής. Δεν θα μπορούσα να μην επανέλθω, με το σημείωμα μου αυτό. Αναιρώντας την προηγούμενη θέση που είχα, πριν την ενημέρωση που έγινε. Και που θα το πω πάλι, τον τιμάει.
Με τον πρόεδρο γνωριζόμαστε προσωπικά. Ξέρει λοιπόν την εντιμότητα που με διακρίνει. Μα και τις απόλυτες θέσεις μου, απέναντι σε κάθε τι που θίγει το έθνος και τον ταλαίπωρο αυτό λαό.. –Φίλε Πρόεδρε Να είσαι καλά. Και πάντα τέτοια να ακούω. Από πρότυπα πάσχουμε σ’αυτή την κοινωνία. Και μπορείς εσύ να είσαι ένα από αυτά. Υποκλίνομαι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.