Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Είναι μια ΄΄φαρα΄΄ που θυμίζει μια άλλη φυλή… που ζει σε βάρος των άλλων ..με ψέματα,  δολοπλοκίες , και κλεψιές .. Λένε οτι  ειναι   παντα οι αδικημένοι   οτι εκμεταλλεύονται …την καλοσύνη τους .. και οτι τα όπλα τους  είναι πάντα έτοιμα να απαντήσουν ΑΝ δεν κάνουν οτι η γκλάβα τους έχει αποφασίσει  …

Αυτοί είναι δυστυχώς   οι κακοί μας γείτονες και δεν αλλάζουν με τίποτα !!!

..Το μόνο που έχουν στο φτωχό μυαλό τους είναι το κακό και το πως θα κλέψουν οχι μόνο υλικά αγαθά…άλλα  ακόμα και την ιστορία των άλλων ..μια και η δική τους μόνο κακό και αίμα  έχει προκαλέσει στην μικρή πορεία της …

Όσο και να ελπίζουμε για μια δίκαιη συνεννόηση μαζί τους …τίποτα δεν θα γίνει ..

Για αυτό ας είμαστε πάντα ενωμένοι  μια και το ΄΄ αύριο΄΄ δεν ξέρουμε τι θα μας επιφυλάξει … Και ο ΘΕΟΣ βοηθός…

—————————————————————————

Είναι απίστευτο και όμως είναι αληθινό.

Η Τουρκία παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Ελλάδα αυτή την φορά με το προσφυγικό.

Η Τουρκία επιμένει για νεκρούς μετανάστες στον Έβρο και μάλιστα μαζεύει υπογραφές εναντίον της Ελλάδας όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της χώρας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν.

Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζει η Τουρκία η Ελλάδα (!) δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πρόσφυγες και κάνει λόγο για θανάτους μεταναστών τον περασμένο Μάρτιο στον Έβρο!

 

Τις υπογραφές αυτές η Τουρκία θα τις καταθέσει στο ευρωκοινοβούλιο και σύμφωνα με τον ίδιο τον Κιράν έχουνσυλλεγεί πάνω από 100 μέχρι στιγμής. Με βάση αυτές θα ζητήσει να ξεκινήσει έρευνα από το ευρωκοινοβούλιο.

«Οι ελληνικές αρχές διαψεύδουν ότι σκοτώθηκαν πρόσφυγες περνώντας στην Ελλάδα. Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 100 υπογραφές για να διερευνηθεί το ζήτημα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πρόσφυγες και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους», γράφει στην ανάρτησή του ο Τούρκος υπουργός.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.