Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Αχ αυτός ο.. »ιός» επιλογές που κάνει. Μπροστά στο χειροκρότημα και τα ψηφάκια που αυτό αποκομίζει,τίποτα άλλο δεν μετράει. Μόνο τα δήθεν νούμερα στα ιατρικά »ανακοινωθέντα» μετράνε. Για να διατηρούν τον φόβο, που τα καλοπληρωμένα κανάλια σκόρπισαν.Με εντολή της εργοδότριας κυβέρνησής τους. Επί πληρωμή λοιπόν και ο πανικός.
Τουλάχιστο τότε ο Γκέμπελς τον έκανε τζάμπα. Υπηρετώντας τον Φύρερ του. Σήμερα κι από τον πανικό κοναμάνε οι επιτήδειοι της »ενημέρωσης» Δεν τα έχω με τον πρωθυπουργό. Με αυτούς στο περιβάλλον του τα έχω. Που δεν τον προστατεύουν και τον αφήνουν να εκτίθεται. Κανένας από την φρουρά του δεν φοράει μάσκα Και κανένας από το.. κοινό του. Δημιουργώντας αυτή την γεμάτη εύλογες απορίες εικόνα. Δηλαδή, δυο μέτρα και δυο σταθμά,για τον περιβόητο »ιό» τους; Και το δούλεμα κοστολογημένο με πρόστιμο τα 150 ε.
Είναι από την προχθεσινή απογευματινή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, στα εγκαίνια των τριών σταθμών του Μετρό, της γραμμής 3 προς Πειραιά. Ο πρωθυπουργός μίλησε από τον σταθμό της Νίκαιας, για το έργο αυτό της επέκτασης. Το οποίο από χθες έχει τεθεί σε λειτουργία.
Τις φωτογραφίες τις δανείζομαι από το »Newsbeast»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.