Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ο Πρόεδρος της Generalitat της Καταλονίας, Quim Torra, ανακοίνωσε το Σάββατο την περίμετρο του περιορισμού της περιοχής El Segrià (επαρχία της Lleida), με πληθυσμό άνω των 200.000 ανθρώπων, λόγω της αύξησης των λοιμώξεων από κοροναϊό.

Ο περιορισμός, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί αυτήν την ημέρα στις 12:00 (τοπική ώρα) και προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία λήξης, θα περιορίσει τις εισόδους και τις εξόδους αυτής της περιοχής.

«Η κυβέρνηση έχει κατά προτεραιότητα τη ζωή και την υγεία του λαού και θα λάβει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις και μέτρα», δήλωσε ο Τόρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Εν τω μεταξύ, το Υπουργείο Υγείας της Κοινότητας της Μαδρίτης  ανέφερε την Παρασκευή ένα ξέσπασμα κοροναϊού σε μια εταιρεία στην πόλη, με πέντε επιβεβαιωμένες λοιμώξεις και 18 άτομα υπό παρακολούθηση.

Ο Περιφερειακός Εκτελεστικός Σύμβουλος της Μαδρίτης διαβεβαιώνει ότι έχουν εντοπίσει το ξέσπασμα «γρήγορα» μετά από επιδημιολογική έρευνα και ότι δεν έχουν αναλύσει σε ποια περιοχή της ισπανικής πρωτεύουσας έχουν εμφανιστεί οι λοιμώξεις, ούτε σε τι είδους εταιρεία.

https://actualidad.rt.com/actualidad/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.