Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Σ.Β Το ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ θα εχει την μεγάλη χαρά να υποδεχτεί φίλους απο την ομάδα ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ και να τους ξεναγήσει στον τάφο του ήρωα Γ.Καραϊσκάκη και στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των προσπαθειών ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων του νησιού μας απο τον καθηγητή Κ.Βαγιόπουλο στην αίθουσα του Δημαρχείου Αμπελακίου , ευγενική προσφορά του αντιδημάρχου Αμπελακίου κ. Κ.Λένη. Ο Μάνος και ο Φίλιππος θα είναι εκεί και θα φροντίσουν για το καλύτερο προς τους επισκέπτες μας !
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι!!!
Με χαρά σας παρουσιάζω το πρόγραμμα από την ξενάγηση που διοργανώνει η «Ελλήνων Αφύπνισις » την Κυριακή 12 Ιουλίου στο ταφικό μνημείο του Σπουδαίου μας Ήρωα Γεώργιου Καραϊσκάκη, καθώς και στον Τύμβο των ένδοξων Σαλαμινομάχων μας!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΥΜΒΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
9.45 Επιβίβασις στο πορθμείο του Περάματος.
10.00 Συνάντησις στην αποβίβαση, Παλούκια
10.30 Άφιξις στον Άγιο Δημήτριο Κούλουρης. (Ξενάγησις στον τάφο του Γ. Καραϊσκάκη, από τον εφημέριο του ναού)
12.00 Άφιξις στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων – Γενική ενημέρωσις από τον Μάνο Κιλημάντζο, τοπογραφική περιγραφή, αρχαία πόλις (Κόλουρις), Κυνόσουρα, Ψυττάλεια Αη Γιώργης, έργο του αρχαιολόγου Γ. Λώλου κλπ
12.30 Άφιξις στην αίθουσα του Δήμου στο Αμπελάκι (Απόδοση χαιρετισμών από τον αντιδήμαρχο κ Κωνσταντίνο Λένη και τους συντελεστές, παρουσίαση απο Κ.Βαγιόπουλο).
14.00 Αιάντειον. Συνεστίαση στην ταβέρνα του Χατζή, Απολογισμός εξόρμησης, σχόλια επισκεπτών.
(Οι ώρες μπορεί να μεταβληθούν, όσο το δυνατόν λιγότερο, ανάλογα με την εξέλιξη της ξενάγησης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.