Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου κυπέλλου των ποδηλατικών αγώνων Enduro Greek Series 2020 θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18 & 19 Ιουλίου, με πρωτοβουλία της True Wheels Explore MTB Parnassos.

«Λίγα μόνο λόγια δεν φτάνουν να περιγράψουν το βουνό του Παρνασσού. Με τόσο μεγάλη έκταση και ενδιαφέρον που παρουσιάζει από κορυφή σε κορυφή, όπως και οι εναλλαγές στο τερέν και τη βλάστηση, το καθιστούν έναν από τους πιο ενδιαφέρον ποδηλατικούς προορισμούς» αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

Το σημείο εκκίνησης του αγώνα θα βρίσκεται στο Λιβάδι Αράχωβας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση του χιονοδρομικού, στη θέση Σκαμνός.

Για τις ανάγκες του αγώνα η True Wheels Explore MTB Parnassos έχει αναλάβει, όπως και πέρσι, να καθαρίσει ένα τεράστιο δίκτυο μονοπατιών από τα οποία θα περάσουν οι συμμετέχοντες.

Διαδρομή
Στο μαγευτικό βουνό του Παρνασσού και σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 1.200 μ. μέχρι και 1.800 μ. οι διοργανωτές σε συνεργασία με την True Wheels Explore MTB Parnassos δημιούργησαν τέσσερις υπέροχες διαδρομές για τους συμμετέχοντες.

Κάποιες είναι παλιά πεζοπορικά μονοπάτια και κάποιες είναι απάτητες γραμμές που ανοίχτηκαν τους τελευταίους μήνες.

Η ανάλυση της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου.

Εγγραφές στον αγώνα
Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 14 Ιουλίου και θα πραγματοποιούνται συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι οι 250 αγωνιζόμενοι.

Απαραίτητος εξοπλισμός
Σύμφωνα με τους διοργανωτές επιβάλλεται η χρήση κλειστού ή ανοιχτού κράνους, γυαλιών ή μάσκας, γαντιών και επιγονατίδων.

Για να εγγραφείτε στον αγώνα, συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής.

https://city24.gr/panellinio-kypello-enduro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.