Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Ο Δήμος  κάνει την δουλειά  του ….. και η νοοτροπία κάποιων΄΄ ανεγκέφαλων΄΄ ΄ δεν έχει τελειωμό ..  θέτοντας  σε κίνδυνο πολίτες ..

Ο λόγος για τα πεζοδρόμια που αυτές τις ημέρες στρώθηκαν απο τον Δημο Σαλαμινας  στην περιοχή της παράλιας ( ΖΕΦΥΡΟΣ )στην Λεωφόρο Αιαντειου  και  με ικανοποίηση είδαμε …. Τόσο απαραίτητα  εργα    για την ασφάλεια των πεζών …..

Τα νεοστρωμενα πεζοδρόμια βρίσκονται σε ενα χώρο οπου καθημερινά κινούνται  εκατοντάδες  πολίτες όλων των ηλικιών   προκείμενου να απολαύσουν την παράλια και την Θάλασσα …Όποτε πολυ σωστά έπραξε ο Δήμος  για την ασφαλή μετακίνησή τους …πεζοδρομία που απουσιάζουν  σε πολλα σημεία του νησιού μας ..

Όμως ο νεο Ελληνας που αδιαφορεί για όλους … κοιτώντας μόνο την ευκολία του είναι εδω …

… Εγκαινίασαν με  τα αυτοκίνητα τους   καταλαμβάνοντας   τα πεζοδρομία  …ανεβαίνοντας πάνω σε αυτα αγνοώντας οχι μονο τον κώδικα αλλα και αδιαφορώντας οτι αυτά τα νεα πεζοδρόμια  ειναι για την διευκόλυνση των πεζών και εχει άμεση σχέσει με την ασφάλεια τους  …

Προφανώς αυτοί οι κύριοι  έχουν την δική τους  λογική  ….Και εδω  η  τροχαία Σαλαμινος έχει τον λόγο!!!  Απαραίτητο  να υπάρχει τακτικός ελέγχους και να ξεκινήσει τα  δωράκια ΄΄ σε αυτούς που δεν σέβονται τους πεζούς αλλά και έργα για την ασφάλεια τους ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.