Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

*Η νεοσύστατη ομάδα της Λάρισας πανηγύρισε δύο ανόδους στα δύο χρόνια λειτουργίας της *Ν. Πάκας: Βασική μας φιλοσοφία να αξιοποιήσουμε αυτά τα παιδιά

 

Ποδηλατοδρομία  στα Φάρσαλα

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου μεθαύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ στην πλατεία Δημαρχείου, ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με τους Ενεργούς Πολίτες και την Κοινότητα Φαρσάλων, διοργανώνει μικρής κλίμακας ποδηλατοδρομία για μικρούς ποδηλάτες με σκοπό την ευαισθητοποίησή τους στην οικολογική μετακίνηση και την ασφαλή οδήγηση σε αστικό και μη περιβάλλον.

Η δράση αυτή αποτελεί ένα μικρό αθλητικό-πολιτιστικό δρώμενο στο πλαίσιο της επανεκκίνησης δραστηριοτήτων μετά την πρόσφατη πανδημία και θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης και ασφαλούς συνάθροισης και μετακίνησης.
Η ποδηλατοδρομία θα έχει αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας του οργανισμού 2491-350.142 καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

https://www.eleftheria.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.