Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΆΝΝΗ ΜΑΚΡΉ
Έχουμε έρθει αντιμέτωποι σε μια νέα κανονικότητα , ένα νέο τρόπο ζωής της καθημερινότητας. Τα  προβλήματα δεν είναι πλέων τα ίδια όπως και οι λύσεις αυτών.
Τα επικαλούμενα αυτονόητα πλέων δεν υπάρχουν  όσο αφορά  τον τρόπο ζωής μας όπως  μέχρι τώρα τον γνωρίζαμε .
Όμως για τους πολίτες   αυτού τόπου και κάθε τόπου μερικά πράγματα παραμένουν ως έχουν.
Εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε  ανθρώπους με γνώσεις ,  με πνευματικές , κοινωνικές, ηθικές  και ψυχικές αρετές.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους με όσο περισσότερη ολοκληρωμένη προσωπικότητα , ανθρώπους με αίσθηση ευθύνης  απέναντι στον εαυτό τους αλλά και στο κοινωνικό σύνολο.
Να χαράξουν νέους δρόμους σκέψης  ακόμα και σε αυτήν την νέα κανονικότητα κρίνοντας ελεύθερα και αδέσμευτα  τα ατομικά αλλά και κοινωνικά θέματα, να είναι πιστοί στο όραμα και  στις αξίες  και να αγωνίζονται  για την ευημερία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής  του λαού και να αγωνίζονται καθημερινά. ,να προάγουν τον πολιτισμό , να διατηρούν την πολιτισμική κληρονομιά , να αντιμετωπίσουν την σύγχρονη πραγματικότητα , και να διαδώσουν τη γνώση  τις αξίες και τις αρχές τις οποίες θα μεταλαμπαδεύσουν σε όλους τους απλούς ανθρώπους  με την καθημερινή τους στάση .
Το πιο σημαντικό  χρειαζόμαστε ανθρώπους  σε δύσκολες στιγμές που  πρέπει να σηκώνουν στις  πλάτες τους  την κοινωνική απαίτηση  βγαίνοντας μπροστάρηδες στους αγώνες  και να  διεκδικούν για λογαριασμό  όλης της κοινωνίας  , το δίκαιο με  ιδιαίτερη ευαισθησία  τους σε ότι αφορά  τα κοινά να μεριμνούν στην επίλυση των κοινωνικών  προβλημάτων που υπάρχουν.
Εμείς  τους  χρειαζόμαστε και όλοι αυτοί που μας περιβάλουν έχουν χρέος να περιβάλλουν με  κατανόηση   τον συνάνθρωπο  τους  και  να  σέβονται τα δικαιώματα τους..ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Οφείλουν  να προσπαθούν με κάθε τρόπο να αφυπνίσουν τους συμπολίτες τους και να τους καταστήσει  ισάξιους του ,να οραματίζονται μια κοινωνία απαλλαγμένη από προβλήματα  και να αγωνίζονται  με όλες τους τις δυνάμεις  για να  το κάνουν πραγματικότητα και όχι μια κοινωνία στα μέτρα τους.
Το κοινωνικό Σύνολο δεν είναι μόνο οι ευπαθείς ομάδες  οι οποίες και θα πρέπει να έχουν πρώτοι  την  βοήθεια  και στην στήριξη  όλων μας .
Το  κοινωνικό σύνολο  είναι το όλον μιας  οργανωμένης κοινωνίας.
Τα προβλήματα της Εποχής μας  είναι πάρα πολλά  τα οποία απαιτούν την παρέμβαση  όσων την διοικούν.
Δεν θέλουμε άλλες δικαιολογίες , δεν θέλουμε άλλες προφάσεις , δεν θέλουμε άλλα λόγια θέλουμε πρωτοβουλίες  με δύναμη και τόλμη  .
Δεν θέλουμε άλλες αντιπαλότητες δεν θέλουμε άλλες κλίκες δεν θέλουμε άλλες βιαστικές αποφάσισες αλλά λεπτομερή εξιχνίαση των αιτιών   και  λύσεων  για την  αντιμετώπιση των προβλημάτων.
 Θέλουμε διάλογο, όσο διάλογο χρειαστεί όση ώρα χρειαστεί για να παρθεί μια απόφαση  και όχι μονόλογους για το ποιος έχει κάνει τι  και τι όχι  και σε ποιον αναλογεί ένα μπράβο ή ένα συγχαρητήρια .
 Οι πολίτες αυτού του τόπου Κάθε  τόπου μπορούν να  διακρίνουν ότι είναι στο φώς και διακρίνεται .
Δεν θέλουμε άλλα σκοτάδι   θέλουμε φώς . Και οι ηγέτες θα πρέπει να είναι φως από τον μικρό ηγετικά μέχρι τον μεγαλύτερο.
Οφείλετε να είστε ειλικρινείς οφείλετε να έχετε φωνή όλοι σας !
Για το ΣΑΛΑΜΙΝΙΝΩΝ ΒΉΜΑ
ΆΝΝΗ ΜΑΚΡΉ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.