Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Τα δυο ελικόπτερα του ελληνικού στρατού που έχουν έρθει στον Έβρο και εκτελούν καθημερινά περιπολίες, το ένα στο νότιο και το άλλο στο βόρειο κομμάτι του, συνεχίζουν φυσικά την αποστολή τους καθημερινά, ελέγχοντας όλο το μήκος της συνοριακής γραμμής και ενημερώνοντας τις επίγειες δυνάμεις.

Έτσι και χθες το στρατιωτικό ελικόπτερο που είναι επιφορτισμένο με τον βόρειο Έβρο, έκανε την καθιερωμένη περιπολία του πάνω από τα χωριά του Τριγώνου, όπως βλέπετε και στο ΒΙΝΤΕΟ του Σάκη Τσομπμανίδη από τον Δίλοφο της Ορεστιάδας, ένα χωριό ακριβώς πάνω στο Τριεθνές των συνόρων με Τουρκία και Βουλγαρία.

Η παρουσία των δύο στρατιωτικών μας ελικοπτέρων (υπάρχουν και δυο εφεδρικά σε βόρειο και νότιο Έβρο για να τα αντικαταστήσουν αν χρειαστεί), έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο στα γεγονότα του περασμένου Μαρτίου, αφού έδινε πολύτιμες πληροφορίες για τις κινήσεις της Τουρκίας αλλά και των λαθρομεταναστών, προκειμένου να αποτραπούν οι απόπειρες ομαδικής εισβολής στο ελληνικό έδαφος.

https://www.evros-news.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.