Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Και πριν «λαλήσει ο πετεινός» , οι γνωστοί-άγνωστοι ξαναχτύπησαν.

Δεν φτάνει το μπλοκάρισμα στην fb σελίδα του ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑΤΟΣ (η έκδοση της ηλεκτρονικής εφημερίδας στην διεύθυνση www πάει κανονικά και μπορεί όποιος θέλει να την διαβάσει μέσω της ιντερνετικής μας διεύθυνσης.

Δεν έφτανε λοιπόν το μπλοκάρισμα στο fb της σελίδας μας, τώρα έπιασαν έναν έναν τους συντελεστές.

Ήδη ο συνεργάτης μας Μάνος Κιλημάντζος έφαγε μία «ποινή» 3 ημερών. Να περιμένουμε και οι υπόλοιποι το «χάδι» των «φίλων» ;;;

Προφανώς και δεν τον ακουμπάει αυτή η ποινή, γιατι ο Μάνος έχει ένα τσουβάλι χόμπυ να ασχοληθεί και δεν κρέμεται απο τα γούστα κανενός fb.

Προφανώς και αν θελήσει να παρακάμψει την ποινή (3 μέρες είναι άλλως τε) μπορεί να το κάνει μέσω άλλου.

Προφανώς και δεν θα ασχοληθεί να στήνει δεύτερες και τρίτες σελίδες.

Και ακόμη πιο προφανώς , κανένας απο τους συνεργάτες στο Σ.Β. δεν πρόκειται να τα βάψει μαύρα.

Υπάρχει βέβαια ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα στην όλη ιστορία : Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης βγάλανε στην επιφάνεια οτι χειρότερο διαθέτουν ορισμένοι στην ψυχή και στο μυαλό τους. Είναι οι «κουκουλοφόροι», άξιοι συνεχιστές των «φίλων των Γερμανών».

Και βέβαια, η «πολιτική κορρεκτίλα» και ο ψευδεπίγραφος «καθωσπρεπισμός» βασιλεύουν και στα Μέσα , όπως και στην κοινωνία….

Συνεχίζουμε ! Ούτε να περάσει απο κανενός το μυαλό οτι θα φοβηθούμε. Η δουλειά μας είναι ξεκάθαρη, δεν έχει εξαρτήσεις απο πουθενά (σε αντίθεση με πολλούς άλλους) και δεν αποβλέπει σε προσωπικά οφέλη.

Προφανώς αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι αποδεκτά, ούτε απο κάποιους συν-«ανθρώπους», αλλά ούτε και απο το fb το οποίο άκριτα δέχεται την όποια «καταγγελία» χωρίς να εξετάσει το βάσιμό της.

Έχουμε μάθει να κρατάμε εμείς το χαλινάρι κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.