Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Γραφει ο Φιλιππος Καρακωστας

Τελικά όταν κάτι το έχεις … και ιδιαίτερα οταν δεν θα είσαι αυτός που θα πλήρωσης την ζημιά πολλές φορές δεν το εκτιμάς ..

Η ΕΥΔΑΠ  διαχειρίζεται  το νερό και  σε πολλές περιπτώσεις έχει λόγο βλαβών διαρροες και αυτό είναι και φυσιολογικό και αναπόφευκτο..

Αλλα όταν σε  περιπτώσεις σαν αυτή   του Ρεπορτάζ που  από το …1996 η ΕΥΔΑΠ  επέλεξαν  εσκεμμένα ΄΄διαρροή΄΄ και σπαταλάτε εδω και  24 χρόνια νερο …και μάλιστα τόσο μεγάλης ποσότητας    τότε τα πράγματα μπορεί να μην δεν δικαιολογούνται … μια και τεχνικά αντιμετωπίζονται τα πάντα..

Με τόσα χρήματα που έχουν χαθεί από το νερό ..   μια δεξαμενή στην περιοχή θα τους ερχόταν ποιο φτηνά …. και κυρίως θα  υπήρχε σεβασμός ΄΄ σε ένα φυσικό προϊόν  όπως  το νερό για το οποίο  συνάνθρωποι μας  πεθαίνουν για αυτό ..

Εμείς ενημερώνουμε και ο χρόνος θα δείξει  αν έχουν λάβει το μήνυμα ….

Όσο αφορά την σοβαρή και επικίνδυνη για τους λουόμενους  διάβρωση στο τοιχίο εδω είναι μάλλον δουλειά του Δήμου Σαλαμίνας να παρέμβει πριν γίνει κανένα κακό ..

ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.