Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

….Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή επανέναρξης δραστηριοτήτων, των χώρων εστίασης. Πυρετωδώς ετοιμάζονται όλοι, προσπαθώντας να προσαρμόσουν τα υγειονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί.
Με έντονους ρυθμούς ετοιμάζεται και ο ιστορικός,πλέον και αγαπημένος όλων μας »Μαγεμένος Αυλός»..Ο κ. Δημήτρης Θεοφίλου, με το αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει και με την πείρα που έχει, επιβλέπει την οργανωτική δραστηριότητα στην διάταξη του χώρου. Με τρόπο τέτοιο ώστε να μην χαθεί η έννοια της παρέας. Και η ζεστή επαφή των συνδαιτυμόνων, έστω κι από την επιβαλλόμενη απόσταση.
…Γιατί είναι γνωστό, πως εκεί, στον όμορφο κήπο του »Μαγεμένου Αυλού» κάθε καλοκαίρι, όλοι οι παρευρισκόμενοι γινόντουσαν μια όμορφη κεφάτη παρέα. Απολαμβάνοντας, το τόσο υπέροχο και καλοφτιαγμένο δείπνο, μέσα στην τόσο ξεχωριστή ατμόσφαιρα, που με μεγαλειώδεις τρυφερές »πινελιές» δροσιάς και αγάπης την εμπλούτιζε η όμορφη μουσική και οι πνευματώδεις, ευρηματικές παραινέσεις του Δημήτρη Θεοφίλου Του ανθρώπου, που έξι δεκαετίες τώρα, στον χώρο αυτόν, η προσοχή και η φροντίδα του, ξεκινάει πάντα από την λεπτομέρεια Και μετά επεκτείνεται σε όλες τις άλλες πτυχές. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, στον δροσερό και πανέμορφο κήπο της Πλατείας Προσκόπων (ή Μάνου Χατζιδάκι) τα πράγματα,(έστω κι από την σχετική τους απόσταση) θα είναι όπως πάντα άψογα, λειτουργικά, αρχοντικά. Μα και τόσο ξεχωριστά Δίνοντας την επιβεβαίωση πως τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο Ούτε η όποια επιτυχία, πέφτει εν είδη αγαθού, από τον ουρανό. Αν δεν μοχθήσεις.. Αν δεν εστιάσεις την προσοχή σου πρώτα στην λεπτομέρεια. Για να φθάσεις στα ουσιώδη. Κι από αυτά, στον σεβασμό σου προς τον πελάτη και φίλο. Όπως κάνει ο κ.Θεοφίλου. Μόνο τότε μπορεί κανείς να δρέψει επιτυχίες Τίποτα δεν χαρίζεται, χωρίς μόχθο.
…Από Δευτέρα λοιπόν, και όλη αυτή την εβδομάδα που την ακολουθεί, θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε το παρόν μας στον »Αυλό» Στην επανα-συνάντηση μας, μετά από τον τρίμηνο σχεδόν, αναγκαστικό μας εγκλεισμό. Αντάμωμα λοιπόν και πάλι
…Με το χάδι ψυχής…Μα και του ουρανίσκου που τόσο καλά ξέρει να προσφέρει ο »Μαγεμένος Αυλός» Με τις πνευματώδεις, συχνά και χιουμοριστικές παρεμβάσεις του φίλου όλων μας, Δημήτρη Θεοφίλου. Που αποτελούν το άλας της βραδιάς
…Άντε λοιπόν. Ψηλά το κεφάλι. Νικήσαμε τον »ιό» Ας πάρουμε πίσω και τις βραδιές που μας χρωστάει. Τις βραδιές της μοναξιάς που περάσαμε Έγκλειστοι για χατήρι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.