Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Μήνυμα στήριξης στην προσπάθεια της Πολιτείας να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τηλεδιάσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι αυστηρός κριτής της κυβέρνησης όσο δεν υλοποιούνται αποτελεμαστικά μέτρα στήριξης της Δημόσιας Υγείας.
Στο μέτωπο της οικονομίας πάντως κατηγόρησε την κυβέρνηση για το ότι δεν παίρνει οριζόντια μέτρα στήριξης και εξέφρασε ανησυχία για νέα ύφεση.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:
«Αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι η προστασία της υγείας των πολιτών. Να ενισχυθεί το ΕΣΥ, να προσληφθούν άμεσα νοσηλευτές και γιατροί, να αυξηθούν οι κλίνες εντατικής θεραπείας.
Θα σταθούμε αρωγοί με εποικοδομητικές προτάσεις στη μάχη για τη προστασία της ζωής αλλά και αυστηροί κριτές στο βαθμό που δεν υλοποιούνται αποτελεσματικά μέτρα από τη κυβέρνηση για τη στήριξη της Δημόσιας υγείας.
Στο μέτωπο της οικονομίας τα πράγματα δυστυχώς είναι ακόμη πιο δυσάρεστα.
Η χώρα μας είναι ουραγός στη Ευρώπη σε μέτρα στήριξης της οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί πλήρως ένα μοντέλο εργασιακής ανασφάλειας, απολύσεων και μισών μισθών.
Αν επιμείνουν σε ημίμετρα και δε λάβουν γενναία οριζόντια μέτρα, πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε έκρηξη της υφεσης και της ανεργίας και οι κόποι του λαού μας θα πάνε στράφι».
http://www.topontiki.gr/article/375685/tsipras-stin-pg-syriza-arogoi-stin-mahi-yper-tis-ygeias-ton-politon-aystiroi-krites

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.