Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ME ΑΦΟΡΜΗ ΑΤΥΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΩΝ ΛΕΝΗ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

ΑΠΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Οι στιγμές που περνάμε είναι δύσκολες για όλους. Χρειάζεται υπομονή, σύνεση και σοβαρότητα και περισσότερο να τηρούμε τις οδηγίες της Επιστημονικής Κοινότητας. Αυτές τις ώρες όπως έχω αναφερθεί από τις 14 Μαρτίου με ανάρτηση στον προσωπικό μου λογαριασμό, δεν είμαστε Ν.Δ –ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ –ΚΚΕ δεν είμαστε σε τοπικό επίπεδο Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση, σε αυτό τον πόλεμο με τον αόρατο εχθρό που μας απειλεί όλους , είμαστε όλοι ένα για το καλό των συμπολιτών μας.

Παίρνω αφορμή από μία πρόχειρη και εσφαλμένη ανάρτηση του Αντιδημάρχου Κώστα Λένη, ο οποίος καταφέρθηκε αναίτια κατά της αντιπολίτευσης του Δήμου διότι δεν είδε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για να ρωτήσουν εάν ο Δήμος χρειάζεται βοήθεια, την Δευτέρα που υπήρχε συνωστισμός έξω από το Δημαρχείο για την βεβαίωση μονίμου κατοικίας.

Θεωρώ εσφαλμένη την ανάρτηση όχι μόνο γιατί τούτη τη δύσκολη στιγμή διχάζει, ενώ η Διοίκηση θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα της ενότητας , αλλά συγχρόνως γιατί φάνηκε ανημέρωτος και ίσως προτού γράψει οτιδήποτε θα έπρεπε να ρωτήσει τον Δήμαρχο κ. Παναγόπουλο.

Τον ενημερώνω λοιπόν ότι από τις 17 Μαρτίου ο τ. Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής όπου συνεκλήθη η Οικονομική Επιτροπή και παρουσία όλων των μελών αλλά και του Δημάρχου κ. Παναγόπουλου , πρότεινε συνολικά μέτρα για την λειτουργία του Δήμου σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες , όπως όσο το δυνατόν την μη παρουσία φυσικών προσώπων στον Δήμο , την εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω διαδικτύου, την χρησιμοποίηση e banking για πληρωμές, την μείωση των υπαλλήλων στις διάφορες υπηρεσίες και την διατήρηση προσωπικού ασφαλείας, μέτρα τα οποία δέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Παναγόπουλος και ανακοίνωσε την επομένη.

Συχγρόνως ο κ. Τσαβαρής ανέφερε στον κ. Παναγόπουλο ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού είναι στην διάθεση της Διοίκησης για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

Για λόγους ευαισθησίας στις δύσκολες στιγμές που περνάμε ο κ. Τσαβαρής δεν το ανακοίνωσε. Λυπάμαι που αναγκάζομαι να αναφερθώ εγώ μετά από την εσφαλμένη ανάρτηση του Αντιδημάρχου κ. Λένη .

Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με σοβαρότητα και ενωμένοι να περάσουμε την μεγάλη δοκιμασία, βοηθώντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τους συμπολίτες μας. Δεν είναι ώρα αντιπαραθέσεων είναι ώρα αγώνα και σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί.

Το Αρθρο του Αντιδημαρχου  κ. Λενη
Και κάπως έτσι με τη φωτογραφία αυτή ξεκίνησε το ταξίδι για τα κοινά, η χώρα μας αυτή τη στιγμή είναι ευάλωτη και θέλει τη βοήθεια όλων ανεξαιρέτως κόμματος χρώματος παράταξης κτλ. Τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για το κοινό καλό όλων μας! Επειδή πολλά γράφονται,οφείλω να γράψω δημόσια κάτι για τις τελευταίες ώρες που βίωσα δίπλα στο δήμαρχο, είδα το δήμαρχο να έχει γίνει ένα με το προσωπικό του δήμου και με τους πολίτες, από την Κυριακή με τα τελευταία μέτρα έκανε και κάνει τα πάντα για την σωστή λειτουργία του δήμου και την ασφάλεια απέναντι στους πολίτες της Σαλαμίνας(εννοείται πως όλο το διάστημα της πανδημίας έχει ακολουθήσει ρητά τις ενέργειες που επιβάλλονται),σε συνεργασία με το κράτος και την περιφέρεια. Το αποτέλεσμα εμφανές για όσους ήταν στο δήμο εχθές, που είδαν την ομαλή λειτουργία και την απόδοση πιστοποιητικών για την μετακίνηση τους στο νησί μας. Είδα έναν δήμαρχο να μην κρύβεται στο γραφείο του και να περιμένει τα χαρτιά για μια απλή υπογραφή αλλά να είναι εκεί και να εξυπηρετεί τους πολίτες δια ζώσης έτσι όπως επιβάλλεται βέβαια,και χαίρομαι που ταχθηκα μαζί του! Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι πως εκτός του κύριου Σκιαθίτη που είδα κάποια στιγμή στο δήμο να αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών δεν είδα κανέναν άλλο αιρετό (εκτός της δημοτικής παράταξης το νησί μας) να είναι εκεί, έλειψα 1 ώρα που ασχολήθηκα με τις υπηρεσίες της πρόνοιας, αν πήγαν κάποιοι και δεν τους είδα ζητώ συγνώμη. Και εκτός από 3 τηλεφωνήματα πολιτών που έλαβα αν χρειαζόμαστε βοήθεια κανείς άλλος από τους αιρετούς δεν μου τηλεφώνησε έστω από απορία να δει τι γίνεται πόσο μάλλον αν χρειάζεται να προσφέρει κάποια βοήθεια….. Καλό λοιπόν το διαδίκτυο να γίνονται ενημερώσεις όπως τώρα αλλά κάποια πράγματα ουσίας πρέπει να γίνονται στην πρώτη γραμμή και όχι από το πληκτρολόγιο του σπιτιού μας.Η άποψη μου είναι να γίνουμε ένα και να αφήσουμε τις δηλώσεις τύπου βεγγαλικών δεν υπάρχει χρόνος για διαμάχες, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για το καλό της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.