Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Από σήμερα,έχουμε νέα μέτρα. Χάρι στον ιό, μαθαίνουμε χορό..
Χωρίς τυμπανοκρουσίες. Μοναχά με υστερίες.. Γιατί ναι.. Για κάθε ελεύθερη κοινωνία, το να πρέπει να κάνεις τόσο λεπτομερή δήλωση των κινήσεών σου, είναι υστερία. Είναι κατάντια. Γι’αυτό και διαφωνώ. Όμως.. Γιατί ο »δάσκαλος» αναγκάστηκε να πιάσει τον »βούρδουλα» Αυτό θα πρέπει να εξετάσουμε. Προφανώς, γιατί »όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος».. Μέρες τώρα βγαίνει στα μέσα, εκείνος ο υπέροχος και τόσο ουσιαστικός κι ανθρώπινος, ο καθηγητής κ. Τσιόδρας και εκλιπαρεί όλους μας. <<Σας παρακαλώ μην βγαίνετε από τα σπίτια σας. Δεν είναι διασκέδαση. Είναι θάνατος.>> Το ίδιο κι όλοι οι επιστήμονες φωνάζουν <<Ας βοηθήσουμε στο να κρατηθεί ο ιός, έξω από τα σπίτια μας. Κί όσο το δυνατό, έξω από τη χώρα μας.>> Ποιος τους άκουγε; Το ένα Σαββάτο γέμισαν οι παραλίες. Το άλλο γέμισαν τα βουνά. Έπρεπε να βλέπατε προχθές τι γίνονταν.εδώ στην Πεντέλη.
Είμαστε δυστυχώς ο λαός που στον ωχαδερφισμό του έχει πρωτάθλημα
…Δύο εβδομάδες μας μιλούσαν όλοι με έναν ευπρεπή και πολιτισμένο λόγο. »Μην βγαίνετε από το σπίτι για ψύλλου πήδημα» Δεν μας άρεσε του ψύλλου. Γουστάραμε το άλλο πήδημα. Ε..ήρθε κι αυτό. Με αυστηρό νόμο λοιπόν και με τον »βούρδουλα» όλοι σπίτι….Και μην μου το παίζετε Ελληναράδες αντιστασιακοί. Την χουντική επιβολή την γουστάραμε. Το »σας παρακαλώ» δεν μας έκανε. Θέλαμε το »Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε».. Διαφωνώ…Γαμώτο διαφωνώ..Μα παράλληλα συγχαίρω και την κυβέρνηση που το εφάρμοσε. Αφού ως τόσο ξύπνιοι δεν μασάγαμε Το παίζαμε υπεράνω.. Έτσι λοιπόν, όπως είπαμε.. »Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος»..Περαστικά μας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.