Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

.Γράφει ο Πάνος Καλουδάς

…Είναι ένας από τους εκφραστικότερους μελωδούς μας.
…Που έχει χαρακτηρισθεί και ως ποιητής της μπαλάντας..
…Ο πολύ ευγενής και συνεσταλμένος Θοδωρής Κοτονιάς..
Ο οποίος μου έστειλε την αφίσα τους αυτή, που αφορά τη νέα του συνεργασία με τον μοναδικό και πολύπλευρο καλλιτέχνη, τον Haig Yazdijian
Μια συνεργασία αξιώσεων με δυο πολύ δυνατούς τραγουδοποιούς που αγγίζουν με εικαστική εκφραστικότητα την τέχνη τους.
Μια συνεργασία, που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση..
Και θα αφήσει το πιο ισχυρό μελωδικό στίγμα, για τη χρονιά αυτή.
Με τηλεφωνική του επικοινωνία, ο απέραντα δημιουργικός Θοδωρής, με ενημέρωσε για τα άμεσα σχέδια του..Μα και για το πως προέκυψε η συνεργασία του με τον Haig..Αυτόν τον πολυτάλαντο Αρμενο-Σύριο δεξιοτέχνη στο ούτι..Και συνθέτη. Με διεθνή τη αναγνώριση. Που δένει αρμονικά την δική του εκφραστική πτυχή, με τα ουράνια μουσικά χαρίσματα του Θοδωρή..
…Του τόσο σεμνού και προσιτού αυτού δημιουργού της νεώτερης γενιάς. Που με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, ξέρει να κρατάει καλά, της ψυχής μας »τα κλειδιά» Που είναι και το τραγούδι που τον καθιέρωσε. Μια επιτυχία, που όλοι μας την αγαπήσαμε, την τραγουδήσαμε.. Και σε αγαπημένους μας την χαρίσαμε. Μιλώντας μου γι’αυτό το τραγούδι, με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αυθορμητισμό, μου είπε..<<- Έχω πολλά τραγούδια γράψει.. Μα αυτό,μου έκατσε. Ευτυχώς ξεχώρισε κι αγαπήθηκε.>> Μου μιλούσε η Βούλα για τον Θοδωρή, Μα τώρα που με κάλεσε στο τηλέφωνο και μιλήσαμε,διαπίστωσα και εγώ την ποιότητα του ανθρώπου. Ένα ήθος μια μπέσα και λεβεντιά. Στοιχεία που δεν τα συναντάς και τόσο εύκολα στους χώρους αυτούς. Με τον Θοδωρή βρήκαμε και κοινά ενδιαφέροντα και αγάπες.. Όπως τη Σύμη που και κείνος τόσο αγαπάει και συχνά επισκέπτεται. Με κοινούς κι οι δύο, μας φίλους εκεί
Ο Θοδωρής Κοτονιάς, είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με πολλά περιθώρια μπροστά του, για ισχυρότερη και πλατύτερη καθιέρωση.
Ένα πολύ καλό παιδί, που τις ανησυχίες του τις κάνει μελωδίες..
Και τις μελωδίες άγγιγμα ψυχής.
Του αξίζουν πολλά. Μια ζωή υπηρετώ τον χώρο. Από τα 16 μου. Κάτι ξέρω.. Προς το παρόν όλοι το Σάββατο 19 και 26 του Οκτώβρη να ζήσουμε την μυσταγωγία αυτή που θα δημιουργήσουν με τις μελωδίες τους ο Θοδωρής Κοτονιάς και ο Haig Yazdijian (Χάϊκ Γιαζιτσιαν ) Με τα πολύχρωμα μοτίβα τους που θα αγγίξουν καρδιά,. Αξίζει πραγματικά.. Μην το χάσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.