Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

 Δήλωση της  Αντιπεριφερειάρχη  Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη …

Το κράτος πρέπει να προστατέψει πέρα από την δημόσια υγεία και τις περιουσίες των πολιτών .

Αν και η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι αρμοδιότητα μας θα στηρίξουμε με κάθε μέσο τους καταστηματάρχες της Σαλαμίνας και των άλλων νησιών που δεν τους φτάνει που αντιμετωπίζουν το φάσμα της καταστροφής λόγω των μέτρων που τους κλείνουν τις επιχειρήσεις τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις λεηλασίες των κάθε παραβατικών που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό .

Θα σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες στις δύσκολες αυτές στιγμές………..

Γράφει ο Φίλιππος Καρακώστας
Να σημειώσουμε ότι για τη κ Αντιπεριφερειαρχη σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη ήμερα.
Μια και από νωρίς το πρωί  μέχρι και σήμερα  το βράδυ προσπαθούσε να δώσει  λύσεις σε πολίτες που δεν είχαν ενημερωθεί για  από τον την απόφαση της Κυβέρνησης στα πλαίσια της προστασίας των πολιτών  από τον Κορονοϊό  στην μετακίνηση πολιτών με πλοία .
Η  απαγόρευση μετακίνησης πολιτών που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών του Αργό Σαρωνικού και ιδιαίτερα της Σαλαμίνας που έχει το μεγαλύτερο αριθμό πολιτών  δημιούργησε σοβαρή αναστάτωση .
Στα πολύπλευρα θέματα που υπήρξαν  η κ. Αντιπεριφερειαρχης έκανε οτι καλύτερο μπορούσε  να δώσει   λύσεις που συνάδουν με τις  ανακοίνωσης του Υπουργείου  …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.