Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Νύχτα τρόμου για τους Ακρίτες μας. Νύχτα ντροπής για την Ελλάδα
…Μια πολύ κακή εξέλιξη. Που θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί για τους ανθρώπους αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες απέναντι από της Τουρκιάς τις πύλες… Μια δρασκελιά από τα Μικρασιατικά παράλια. Από τον βραδινό πετροπόλεμο, τα χημικά, τις υδάτινες εκτοξεύσεις, μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από νωρίς η Χίος έμοιαζε με καζάνι που βράζει.
Ο κόσμος ανέβηκε στην περιοχή Φλώρι όπου εκεί ήταν προγραμματισμένη να γίνει μια παράκληση.
Οι συγκεντρωθέντες βλέποντας ως κοινωνία να εγκλωβίζονται από τους άνδρες των δυνάμεων των ΜΑΤ αποφάσισαν να συγκρουστούν μαζί τους. Υπερασπιζόμενοι τα πατρογονικά τους εδάφη. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ βρισκόντουσαν στο 17 ο χιλιόμετρο Χίου- Βολισσού Κάποιοι νεαροί αγανακτισμένοι σκαρφάλωσαν στις πλαγιές, πετώντας πέτρες Ενώ όλοι μαζί τραγούδησαν τον Εθνικό μας Ύμνο. Ακολούθησε ρίψη χημικών απ τις δυνάμεις καταστολής .Που πυροδότησαν την ένταση.
Μια ένταση η οποία συνεχίζεται. Με πολύ κακές προοπτικές για την ισορροπία των σχέσεων λαού- κυβέρνησης.
Η υπομονή των Χιωτών έχει εξαντληθεί. Και θα έπρεπε το θέμα να είχε αντιμετωπισθεί με περισσότερη κατανόηση και σεβασμό από την κυβέρνηση. Και όχι με αυτό το πραξικοπηματικό καθεστώς απέναντι σε νησιώτες που καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους απέναντι στον πόλεμο ψυχής που δέχονται από τον φανατισμένο Ερντογάν και τους οπαδούς τους..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.