Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Είναι αλήθεια ότι από την ήμερα που ανέλαβε τα καθήκοντα της Αντι δημαρχίας στην  Καθαριότητας στον Δήμο Σαλαμίνας ο Αντώνης Βακαλης κάτι καλό Φαίνεται να γίνεται !

  Με  σχεδιασμό και πολλή  δουλειά κάνει έργο  στον τομέα του .

Και αυτό δεν είναι ανάγκη να το αναφέρουμε εμείς .. φαίνεται .

Εντύπωση μου έχει κάνει η  εργασία των υπαλλήλων με σκούπες και  Τσουγκράνες να  μαζεύουν και τα εκτός κάδων απορρίμματα  .

Ενέργειες που σε αλλάς περιοχής  είναι αυτονόητες εδώ δεν ήταν …

Μάλιστα μετά από πάρα μα πάρα πολλά  χρόνια  για δυο ημέρες η υπηρεσία καθάρισε μεγάλο κομμάτι από την περιοχή τους 2ου Γυμνασίου .

Μιας περιοχής ,  όπως και σε πολλές άλλες ,  κάποιοι ανόητοι   συμπολίτες μας  με τόσο ασέβεια  Δημιούργησαν  ακόμα μια πηγή μόλυνσης . Αδιαφορώντας μάλιστα ότι  δίπλα υπάρχει  σχολείο που εκεί μπορεί να πάνε ή να είναι  και τα δικά τους παιδιά  ή εγγόνια …

Συγχαρητήρια στο κ. Αντώνη Βακαλη για την μέχρι σήμερα προσπάθεια του … και σε όλους που εργάζονται στην καθαριότητα…

…. ΑΛΛΑ …..πάντα υπάρχει το αλλά ..

Δεν μπορώ να μην του εφιστώ την προσοχή στο κ. Αντιδήμαρχο  μια και η περίοδος των κλαδεμάτων είναι πολύ κοντά,  η Θερινή περίοδο με τους χιλιάδες παραθεριστές έρχεται,και οτι οι ανεύθυνοι συμπολίτες μας θα συνεχίσουν το ΄΄ έργο τους ΄΄   με ότι επιφέρει  αυτό στον τομέα σκουπίδια -ογκώδη- κλαδέματα -μπάζα …..

….. Οτι είναι πάρα πολύ εύκολο όλη αυτή η δουλειά να είναι μια ωραία περίοδος   … άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά ;

Και να μην ξεχνά  ΟΤΙ υπήρξαν και άλλοι στην δύσκολη και υπεύθυνη αυτή θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας και ενώ ξεκίνησαν κάποιοι από αυτούς με  διάθεση …..  Δυστυχώς απέτυχαν και απογοητεύτηκαν αλλά και απογοήτευσαν  …….

Λύσεις υπάρχουν ,  ο Κανονισμός καθαριότητας υπάρχει .

Είναι είναι καιρός να εφαρμοστεί με τις  ανάλογες υποχρεώσεις  του Δήμου αλλά και όλων μας  μονίμων κατοίκων και παραθεριστών …

Απαραίτητος ….  ο έλεγχος και οι ποινές στους παραβάτες .

Μόνο έτσι θα μπει τάξη σε  μια κοινωνία που έχει πολύ κακή νοοτροπία στο θέμα ….  απορρίμματα …

Καλή δύναμη κ. Βακάλη στο δύσκολο έργο σας ….

Όσο για την ανακύκλωση αυτή ,όλοι ξέρουμε ότι  είναι η Λύση .

Και με ενδιαφέρον περιμένουμε τις εξαγγελίες της Περιφέρειάς στην διαχείριση των και  να δούμε ΑΝ και πως θα  υλοποιηθούν …

Το ΒΗΜΑ   πάντα θα ενημερώνει  και θα  επιβραβεύει με αρθρα του τα καλά … αλλά και σχολιάζει τα κακώς κείμενα .. άλλωστε αυτή είναι και η σωστή ενημερώσει που εμείς στο Σαλαμινίων  ΒΗΜΑ θέλουμε ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.