Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΙΛΗΜΑΝΤΖΟΣ

Η Σαλαμίνα  είναι γεμάτη από πολιτιστικές δραστηριότητες.

Είναι κάτι που μας κάνει υπερήφανους για το νησί μας.

Τελευταία άνθησε ένα  ακόμη κύτταρο πολιτισμού και αυτό είναι το Εργαστήρι Μουσικής.

Τελεί υπο την αιγίδα της  UNESCO  και διευθύνεται από την μουσικό-χορωδό Θεώνη Μούλτου και τον συνθέτη-καθηγητή μουσικής και τραγουδιστή Μάκη Ψαραδέλλη.

Η Θεώνη Μούλτου έχει να επιδείξει μεγάλη δραστηριότητα στον τομέα της και ειδικά με τα παιδιά η ενασχόλησή της  είναι μεγάλη και έχει να επιδείξει ήδη σοβαρές δράσεις.

Για τον Μάκη Ψαραδέλλη δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά. Ήδη μας έχει συναρπάσει με τις παρουσίες του στις διάφορες πολιτιστικές  εκδηλώσεις στο νησί.

Το εργαστήρι φιλοξενείται από τα Εκπαιδευτήρια Ηλιάδη. Ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα πάντα δεκτικό στην στήριξη δράσεων για τα παιδιά !

Το ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ βρέθηκε σε ένα από τα μαθήματα του εργαστηρίου. Και μάλιστα στην παρουσίαση από τον Πάνο Πυρομάλη του ακορντεόν.

Τα παιδιά μάθανε για το όργανο, κάνανε τις ερωτήσεις τους  και στο τέλος  συνόδεψαν με τον τραγούδι τους τον Παύλο Πυρομάλη στο ακορντεόν  και τον Μάκη Ψαραδέλλη στην κιθάρα.

Εντυπωσιακή η αφοσίωση των παιδιών!  Η δουλειά που γίνεται είναι σημαντική. Ακόμη κι ένας τρίτος αισθάνεται την ανάγκη να τραγουδήσει μαζί με τα παιδιά!

Τελείωσε το μάθημα και ένα ένα τα παιδιά , μαζέψανε τις κιθάρες τους και φεύγουν με τους γονείς τους.

Σειρά μας λοιπόν να  πάρουμε δυο λόγια από τους συντελεστές  του Εργαστηρίου.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Θεώνη και στον Μάκη !

Το βίντεο :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.